Yeni sistem "DisplayPort no signal" hatası veriyor

snory

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün yeni bilgisayar aldim HDMI ile de denedim DP port ile de bilgisayar açıldı Google falan yukledim DisplayPort no signal hatasi vermeye basladi ne ile alakalidir ne yapabilirim? Şimdi de ethernetten int gelmiyor az once geliyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'dan araştır olmadı bir bilgisayarcıya git

Bir de RAM'lerini bir kontrol et tam takılı degilse hata verir bir tak onları belki sorun oradadır çentik olması lazım onlar havada ise bastır

@fazl1

@snory

Bir de RAM'lerini bir kontrol et tam takılı degilse hata verir bir tak onları belki sorun oradadır çentik olması lazım onlar havada ise bastır

@fazl1

@snory

RAM'ları tak cıkart yaptım bir şey değişmedi

Merhaba. Bugün yeni bilgisayar aldim HDMI ile de denedim DP port ile de bilgisayar açıldı Google falan yukledim DisplayPort no signal hatasi vermeye basladi ne ile alakalidir ne yapabilirim? Şimdi de ethernetten int gelmiyor az once geliyordu.

@fazl1

@snory

Hocam açıldı bilgisayar 30dk falan sürücüleri indirdim simdi birden kapandi yine ayni hatayi verdi yeni bilgisayar diye bazilari normal diyor en kotu garantiye verecegim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı