Yeni Sistem i9 9900K - MSI MEG Z390 ACE - RTX 2080

• Konuyu başlatan oogzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 109
  • Görüntüleme 18.548
Minecraft kaldırıyor mu?
Şaka bir yana hayırlı olsun, kazasız sorunsuz kullanmanı dilerim.
Bir de bir sorum olacak, arka plandaki o duvarda olan figür nedir?

Güzel dileklerin için teşekkür ederim, mesleğimi seviyorum web siteside meslek gerekliliği gibi birşey.

Merhaba masayı nereden satın aldınız acaba ?

BEKANT çalışma masası, siyah boyalı dişbudak kaplama-siyah, 160x80 cm

Yeni sistemin hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim. Bu bildiğin uçak motoru olmuş

Teşekkür ederim daha iyileri senin olsun.

Güzel günlerde sorunsuzca kullanmanızı dilerim.

Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun.
Bende burda 10tllik işlemcim bozuldu onla uğraşıyorum.

10 tl olsun senin olsun boşver onu bulamayanlarıda düşünmek lazım her zaman

Teşekkürler.

Hocam bilgisayarınız maşallah baya hızlıdır hayırlı olsun RAM kaç GB birde yanlış anlamazsanız 4 TB harddisk çok yüksek değil mi?

Ram 32 GB 3600 Mhz, harddiskin 4 tb olmasının tamamen arşiv amaçlı kullandığım için normal bir boyut.

Güzel sistem olmuş, hayırlı olsun. Yalnız bu konuda sistemin güzel bir incelemesini okumayı ummuştum, hayal kırıklığına uğradım.

İnanın sene sonu yoğunluğu yüzünden birçok şeyi kendim bile deneyemedim. Ama yavaş yavaş bu konuyu testler ve yorumlarım ile dolduracağım. Hatta sleeved kablolarım bile geldi amerikadan takıp fotoğraflayamadım.

Kardeş 10 numara sistem olmuş. Güle güle arızasız bir şekilde kullanman dileğiyle. 15.000 TL'den aşağı değildir herhalde.

Teşekkür ederim güzel dileklerin için.

Minecraft kaldırıyor mu?
Şaka bir yana hayırlı olsun, kazasız sorunsuz kullanmanı dilerim.
Bir de bir sorum olacak, arka plandaki o duvarda olan figür nedir?

Minecraft hayatımda hiç oynamadım, kaldırır heralde Duvardaki figürmu

Çok güzel bir sistem olmuş. Güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Birde bu sisteme Windows 10 1809 çok yakışır, değil mi @Recep Baltaş ?

Windows 10 Candır

Sisteminiz hayırlı olsun. Isı değerlerini ve oyun testi görmek isteriz

Yarın gündüz ısı ve oyun testlerimi yapıp atacağım sisteme. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• win.PNG
    5,7 KB · Görüntüleme: 96
Sistem çok güzel, güle güle kullanın. Kullandığınız pedin marka ve modeli nedir?

Sistem çok güzel, güle güle kullanın. Kullandığınız pedin marka ve modeli nedir?

Corsair MM300 Extented

Hocam ahşap aslanın boyutları nedir bir de nereden aldınız ? yorumlarda varsa oralara bakayım.

Hocam aslan ahşap değil 2mm sac ile kesildi. Aşağıdan yukarı boyu tahmini 1,20m dolaylarında. Bunu biz yaptık bir arkadaşımın cnc sinde kestik ama internette satılıyor fiyatları ve kalitesi hakkında İnan’ın fikrim ancak ucuza vermeyeceklerdir bilginiz olsun.
1080p PUBG ultra ve low ayarlar için FPS testini merak ettim şimdi.

Ortalama sanırım 170 fps dolaylarıydı.

İşlemcide Overclock yok. Ram ise direk xmp profili devreye alındı 3600 Mhz 'de stabil çalıştı. En çok korktuğum oyduki msi ve corsair ikilisi güzel iş yaptı corsairin dediği değerlerde msi gayet stabil çalıştırdı ram 'i.

Son düzenleme:
Dünyaya hükmedecekmiş gibi bir duruşu var Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…