Yeni sistem toplamak mı, var olan sistemi güçlendirmek mi?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Var olan sistemimin özellikleri:
İşlemci: i3 4150
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570 1 GB
Depolama: 1 TB HDD
RAM: 4 GB (tek slotta)
Anakart: ASUS H81M-K
Almam gereken parçalar: 2x8 RAM, 120 GB SSD, en az 4 GB ekran kartı.
Sizce yeni sistem toplasam mı daha ucuza gelir yoksa var olan sisteme update yaparak mı? (Her şeyi ikinci el alacağım. Bütçe maksimum 5000 TL. Özetle sadece şunu soruyorum: Hangisi daha ucuz olur?)

Sizce yeni sistem toplasam mı daha ucuza gelir yoksa var olan sisteme Update yaparak mı? (Her şeyi ikinci el alacağım. Bütçe maksimum 5000 TL. Özetle sadece şunu soruyorum: Hangisi daha ucuz olur?)

Güncellemek daha mantıklı hocam. 10k bütçen olsa direkt 0'dan toplamak daha iyi derdim.

İşlemci: i3 4150.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570 1 GB.
Depolama: 1 TB HDD.
Sizce yeni sistem toplasam mı daha ucuza gelir yoksa var olan sisteme Update yaparak mı? (her şeyi ikinci el alacağım. Bütçe maksimum 5000 TL. Özetle sadece şunu soruyorum: Hangisi daha ucuz olur?)

Hiçbir fikrim yok ama 5000 TL'ye yeni sisitem bu devirde çok zor bu elindeki parçaları toplam 5 ila 6 k arasında satabilirsen belki olabilir sıfır hazır sistem.

Sizce yeni sistem toplasam mı daha ucuza gelir yoksa var olan sisteme Update yaparak mı? (Her şeyi ikinci el alacağım. Bütçe maksimum 5000 TL. Özetle sadece şunu soruyorum: Hangisi daha ucuz olur?)

Elinizde var olan sistemi güçlendirmek daha mantıklı bence 2. El alacaksanız çok dikkatli bakarak almanız lazım yanınıza anakartınızı alıp denemenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı