Yeni Sistemde Anakart Kasaya Nasıl Monte Edilir?

WhySansae

Decapat
Merhabalar, bugun ayrı ayrı sitelerden parçalar sipariş ettim.
Ryzen 3 2200G.
RX 570 4 GB ITX.
MSI A320M.
8 GB Corsair RAM.
Toplam 1914 TL tuttu.

Sorum şu ben bu parçaları anakarta monte etmesini biliyorum fakat anakartı kasaya nasıl monte edeceğimi bilmiyorum biraz detay verebilir misiniz? YouTube'de detaylı açıklayıcı videolar bulamadım.
Bir de bu sistemde 400 Watt 80+ bronz PSU kullansam sorun çıkar mı? (12V kanalından 360W veriyor. )

İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat'ın montaj videoları gayet detaylı. Önce kasadan anakartı yükselten vidaları anakartının boyutuna göre kasaya takman lazım. Bunu yapmazsan anakartın ilerde yanar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU sınırda ama yeterli.
Anakartı B450 alsaydınız iyi olurdu, iade şansınız varsa iade edin 430 TL'ye İncehesap'tan Gigabyte B450M S2H modelini alın.
Ekran kartının da çift fanlı Pulse modelini 850-900'e bulabiliyorsunuz.

Montaja gelirsek Tecnopat videolarını izleyerek yapabilirsiniz.
Technopat'ın montaj videoları gayet detaylı. Önce kasadan anakartı yükselten vidaları anakartının boyutuna göre kasaya takman lazım. Bunu yapmazsan anakartın ilerde yanar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Erdem Alsırt Fan Club'a giriş ücretli mi? :D

O.C Yapmayı düşünmüyorum O yüzden A320m Seçtim zaten bütçeyide aşıyor b350.Fakat diyorlarki
A320m anakartlar ryzen 3 2200g işlemciyi tanımıyor.Gece gece stres Oldum Ne Olacak?
PSU sınırda ama yeterli.
Anakartı B450 alsaydınız iyi olurdu, iade şansınız varsa iade edin 430 TL'ye İncehesap'tan Gigabyte B450M S2H modelini alın.
Ekran kartının da çift fanlı Pulse modelini 850-900'e bulabiliyorsunuz.

Montaja gelirsek Tecnopat videolarını izleyerek yapabilirsiniz.

Erdem Alsırt Fan Club'a giriş ücretli mi? :D

Ana kart modelin youtube üzerinden aratıp direkt ana kartınızın montajına ait videolar da bulabilirsiniz. Mantık aynı olsa da ana kart modelleri arasında montaj sırasında küçük farklar olabiliyor. Bunları atlamamış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı