R Rava Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Selam arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım bugün 3. gün ve CPU over temperature error hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Selam arkadaşlar. Yeni bilgisayar aldım bugün 3. gün ve CPU over temperature error hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 18 Şubat 2023 #2 Soğutucu arasında jelatin olmalı ya da soğutucu dengesiz oturtulmuştur. Artı 0 Eksi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 Bu uyarı işlemcinin sıcaklığının yüksek olduğunu söylüyor. Soğutucuyu kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS R Rava Femtopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 AMD 5700 X kullanıyorum Valorant oynarken 78 85 arası gidiyor sıcaklık macunuda sürdüm hala aynı. 361370 dedi: Soğutucu arasında jelatin olmalı ya da soğutucu dengesiz oturtulmuştur. Genişletmek için tıkla... Nasıl anları bunu bir videosu falan var mı? Bilgisayarcıya getirdim bugün onlar macun sıktı ama dogru takmıslardır herhalde. Artı 0 Eksi
AMD 5700 X kullanıyorum Valorant oynarken 78 85 arası gidiyor sıcaklık macunuda sürdüm hala aynı. 361370 dedi: Soğutucu arasında jelatin olmalı ya da soğutucu dengesiz oturtulmuştur. Genişletmek için tıkla... Nasıl anları bunu bir videosu falan var mı? Bilgisayarcıya getirdim bugün onlar macun sıktı ama dogru takmıslardır herhalde.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 19 Şubat 2023 #5 Genellikle yeni soğutucuların işlemci temas noktasında jelatin olur ve çıkarılması şart olur aksi taktirde bu olur veya soğutucuyu montalarken işlemciye tam temas etmeyecek şekilde montalamış olabilir eğer bilmiyorsanız bu videodan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Genellikle yeni soğutucuların işlemci temas noktasında jelatin olur ve çıkarılması şart olur aksi taktirde bu olur veya soğutucuyu montalarken işlemciye tam temas etmeyecek şekilde montalamış olabilir eğer bilmiyorsanız bu videodan bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et