Yeni sistemde driver kurulumu

canererten96

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yakın zamanda İtopya Bilgisayar'dan sistem almayı planlıyorum ancak kafamda birkaç soru var, yanıtlarsanız çok sevinirim.

1- Anakart güncellemesi yapıldıktan sonra driverlar içinde kurulu mu geliyor?
2- Eğer kurulu gelmiyorsa, Asus'un sitesinde driverlara baktığım zaman HDMI çıkışı olan anakartım için sadece VGA seçeneği var. Bunda bir yanlışlık var mı? HDMI kablosu ile kullanacağım bilgisayarımı.
ASUSTeK Computer Inc. -Support- Driver & Tools - H110M-D

3- Driverların kurulumu için DriverCloud adında bir site buldum, bunlar güvenilir midir?
4- Windows 10 kurarken Windows 10 Single Language seçeceğim ancak Windows 10 Home key kullanarak aktif hale getireceğim, sıkıntı olur mu?

Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı yanlış yazmışım, model olarak MSI H110M VH ancak sitesinde VGA var sadece. HDMI kablosu ile monitör arasında bağlantı kurduğumda sorun yaşamam değil mi?

Malesef bilmiyorum çok fazla dediğim gibi. Kasanın arkasına takıp oyunun keyfini sürmek istiyorum. Kasada da HDMI çıkışı var, o sebeple sordum ama bilmediğimden galiba farklı veya yanlış bir soru sordum.

Sistemim bu şeklide, belki ufak bir değişiklik olarak i5 7400 yapabilirim işlemciyi. Bir şey daha sormak istiyorum oyun sırasında discord ve teamspeak kullanımı FPS düşüşüne neden olabiliyor bu konuda işlemci mi yoksa ram mi yükseltilmeli FPS değerinde düşüş olmaması için?

Screenshot

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı