Yeni Sistemde Görüntü Sorunu

eknckr

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün toplama bilgisayarım geldi. İlk defa bugün montaj yaptığım için, 4 saat kadar uğraştım. Bütün parçaların sorunsuz çalışmasına, fanları ve ışıkları yanmasına rağmen monitöre görüntü gelmiyor. RAM'leri çıkarıp taktım. Anakartın DVI slotuna da taktım ancak bir sonuç alamadım. Monitörde de bir problem yok. Eski bilgisayarımdan söküp, yeni bilgisayara taktım. Canım çok sıkılmış durumda. Yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartimin bios guncellemesi notlarinda 1 guncelleme var internette. Onda da 8.nesil intel islemci uyumlulugu yaziyor. Sanirim guncel degil ve desteklemedigi icin acilmiyor.

En fazla 10 dakika

Ama simdi baska sorunum var. Sivi sogutmayi sokerken islemcinin arkasina takilan platform komple perte çıktı. Bundan satiliyor mudur yine vatanda vs.?

Dosya Ekleri

• 20180707_081947-min-min.jpg
    20180707_081947-min-min.jpg
    846,1 KB · Görüntüleme: 79
Yakınlarında bir bilgisayarcı yokmu acaba ? Yada arkadaşın bu işten anlayan. Yazık etme parçalarına başına iş alma. Şu durumda Garanti dışı olabilir ürün.

Maalesef yok bilgisayarci veya tanidigim. Parcalarda herhangi bir problem yok ufak tefek seyler oldu sadece. Bu platformun bir vidasi suan anakartta sıkışık durumda o da pense ve tornavidayla eli yatkin birinin hemen yapabilecegi bir sey. O platformun yenisinide bulabilirsem bir problem kalmiyor. Ben biosun guncellenmesi gerektigini tek sorunun o olduguna suan cok eminim. Diger her seyi denedim kablolarda dogru bagli.

Anladım umarım bir an önce halledersin keyfine bakarsın . İyi forumlar

Iyi dilegin icin tesekkur ederim dostum. Sogutucuyu aldigim yerle konustum. Simdi beni arabayla besiktasa goturebilecek birisini bulabilirsem on dakikada hallederiz dediler :)
Klasik soru bios güncel mi ya da söyledin mi bios güncelleyip gönderin diye ?

Hocam aklima takildi. Ben biosun guncel olmadigi icin suanki ramlerin mhz ini desteklemedigini ondan ekrana goruntu gelmediğini dusunuyorum o yuzden dusuk mhz ile acilip biosun guncellenebilecegini dusunuyorum. Sende boyle mi dusundun yoksa PC i acmadan biosu guncellemenin bir yolu mu var?

Son düzenleme:
Iyi dilegin icin tesekkur ederim dostum. Sogutucuyu aldigim yerle konustum. Simdi beni arabayla besiktasa goturebilecek birisini bulabilirsem on dakikada hallederiz dediler :)

Hocam aklima takildi. Ben biosun guncel olmadigi icin suanki ramlerin mhz ini desteklemedigini ondan ekrana goruntu gelmediğini dusunuyorum o yuzden dusuk mhz ile acilip biosun guncellenebilecegini dusunuyorum. Sende boyle mi dusundun yoksa PC i acmadan biosu guncellemenin bir yolu mu var?
Valla çok yardımcı olmak isterdim ama onu bende bilmiyorum görüntü hiç gelmiyor diyorsun ondan bios guncellemeyi de yapamazsın. Görüntü gelmeden anakarta direk yetkili kişiler yapabiliyor onun yöntemini inan bilmiyorum. Bu arada sistemin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda halledersin.

Yani bütün parçaları tamamen doğru taktığına eminsen ve bilgisayarın bütün parçaları çalışıyorsa ekran kartının çıkışını değiştir. Eski bilgisayardan söküp ona takmışsın. Hangi bağlantı noktasını denediysen değiştir. Bir keresinde ben de öyle bir sıkıntı çekmiştim. Sorunun büyük ihtimalle ekran kartı monitör arası bağlantının sağlanamaması. Dediğimi yap. HDMI ise DVI dene veya elinde ne varsa.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı