Yeni sistemde hasarlı HDD sıkıntı çıkartır mı?

Şu an elimde yeni hiçbir şey yok, sorunun devamında önerinizi isteyecektim ama yarıda kaldı, ilk Upgrade'de yeni anakart, kasa, RAM, işlemci, alacağım, yani bunlar yeniyken eski hasarlı HDD'yi beraber kullanacağım bunlarla. Yani diğer donanımlara yük bindirip zarar verir mi demek istemiştim.

Ekran kartınız var mı? Zarar vereceğini sanmıyorum işlemci ve anakartınıza ama donmalar yapabilir. Ama aceleniz yoksa sabretmenizi tavsiye ederim.

Ekran kartınız var mı? Zarar vereceğini sanmıyorum işlemci ve anakartınıza ama donmalar yapabilir. Ama aceleniz yoksa sabretmenizi tavsiye ederim.

GTX 1050 ekran kartım var, şu anki sistemimde aktif olarak kullanıyorum ve yeni sistemde de yeni ekran kartı alasıya kadar(Temmuz'a kadar) kullanmayı düşünüyorum. Soruyu düzelttim baştan okuyabilirsin, detaylı bir şekilde açıkladım durumu.

Merhaba bu soruyu acemi olarak soruyorum. Benim eski bir ASUS hazır bir bilgisayarım var ve yeni alacağım kasaya aşağıdaki donanımları alacağım ve kalan donanımları eski sistemden idare edeceğim. Yeni sistem için ilk olarak şu donanımları hemen alacağım; kasa, işlemci, RAM, anakart. Benim kaygım şu, garip bir şekilde HDD'nin okuma yazması da 0KB, ve yeni SSD'yi sistemi topladıktan sonra en az 1.5 aylık bir sürede alacağım. Yani bu sürede işlemciye, RAM'e zarar gelir mi? Ve ekran kartım GTX 1050 ve işlemci ile uyumlu bir şekilde çalışır mı?
Ayrıca sistem toplama hakkında önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum, aşağıdaki donanımlar bir arada iyi çalışır mı? Ve bu sisteme alınabilecek SSD ve HDD(SSD M.2, HDD ise SATA olacak şekilde) önerileriniz varsa paylaşırsanız iyi olur, teşekkürler.

Hemen alacağım donanımlar:
- ASUS A21 Plus ARGB Temperli Cam USB 3.2 mATX Mesh Siyah Mid Tower Gaming Kasa

- Intel Core i3-12100F 4.3GHz 12MB Önbellek 4 Çekirdek 1700 İşlemci

- Kingston Beast RGB 16GB 5600MHz CL36 AMD EXPO – INTEL XMP DDR5 Ram (KF556C36BBEA-16TR)

- ASUS Prime H610M-R-SI 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart

Soruyu düzelttim detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.

GTX 1050 ekran kartım var, şu anki sistemimde aktif olarak kullanıyorum ve yeni sistemde de yeni ekran kartı alasıya kadar(Temmuz'a kadar) kullanmayı düşünüyorum. Soruyu düzelttim baştan okuyabilirsin, detaylı bir şekilde açıkladım durumu.

Soruyu düzelttim detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.

M.2 SSD önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı