Çözüldü Yeni sistemde IRQL_NOT_LESS_EQUAL mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Boran55

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım bilgisayarim 15 dakikada bir mavi ekran veriyor, yeniden başlatılıyor. Sebebi dwm galiba. Ne yapmalıyım?

Yeni aldığım bilgisayarim 15 dakikada bir mavi ekran veriyor, yeniden başlatılıyor. Sebebi dwm galiba. Ne yapmalıyım?
IRQL_NOT_LESS_EQUAL (Hata kodum.)

Son düzenleme:
Çözüm
Whatsapplarına herşeyi attım. Benle alakalı olmadığına dair.
Hocam RAM dediğimiz parça kolay kolay bozulmaz sistem saha yeni bir haftalık bile değil eğer sokete kırarak üstüne çıkarak takmadıysanız sizin yapma ihtimaliniz yok ki monte edili geldiğini tahmin ediyorum sizi başınızdan sağmaya çalışırlar ise hakkınızı daha üst mercilerde ararsınız.
Ram de fabrika çıkışlı olmayan benim yüzümden olan darbe vb. bir şey oldugunu sanmıyorum. Isterseniz çıkarıp fotograf göndereyim.
Hocam ilk önce desteği arayın garanti kapsamı dahilinde ramimi size göndermek istiyorum diyin eğer gerçekten hala Windows demekte ısrarcı iseler rame yaptığınız testleri dile getirin. Garantiye yollayabilirsiniz almama gibi bir durumları yok size bir kod verecekler kargoya vermeniz için. Ardından rami dikkatlice sökün paketi varsa paketleyin her ihtimale karşı birde pıt pıt nalyonla bir sararsınız ardından kargoya verirsiniz. Ek olarak önerim Memtest sonucunuzu telefonunuzla veya ss alarak çıkarttırın ram ile birlikte kanıt olarak yollayın. Üzerinede bir kağıda yaşadığınız durumu anlatırsanız oldu bitti.

Hocam ilk önce desteği arayın garanti kapsamı dahilinde ramimi size göndermek istiyorum diyin eğer gerçekten hala Windows demekte ısrarcı iseler rame yaptığınız testleri dile getirin. Garantiye yollayabilirsiniz almama gibi bir durumları yok size bir kod verecekler kargoya vermeniz için. Ardından rami dikkatlice sökün paketi varsa paketleyin her ihtimale karşı birde pıt pıt nalyonla bir sarasınız ardından kargoya verirsiniz. Ek olarak önerim Memtest sonucunuzu telefonunuzla veya ss alarak çıkarttırın ram ile birlikte kanıt olarak yollayın. Üzerinede bir kağıda yaşadığınız durumu anlatırsanız oldu bitti.

Şimdi bana ilk mem test sonucunu at diyen abi aradı. (Tuvalette olan :) ) Ramde sıkıntı var yarın sabah arayacakmış. Sürat kargoyla geri göndereceğim.

Şimdi bana ilk mem test sonucunu at diyen abi aradı. (Tuvalette olan :) ) Ramde sıkıntı var dedi. Yarın sabah arayacakmış. Sürat kargoyla geri göndereceğim.

Hocam RAM dediğimiz parça kolay kolay bozulmaz sistem saha yeni bir haftalık bile değil eğer sokete kırarak üstüne çıkarak takmadıysanız sizin yapma ihtimaliniz yok ki monte edili geldiğini tahmin ediyorum sizi başınızdan sağmaya çalışırlar ise hakkınızı daha üst mercilerde ararsınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı