Yeni sistemde mavi ekran hataları tekrar ediyor

İşletim sistemi
Windows 11

Leryna

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/14r7eSpVn3Blbd9Xw8afbNPRb3t_NlXsA/view?usp=drive_link
RAM
https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-trident-z5-siyah-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-rgb-dual-kit-ram.html
SSD veya HDD modeli
Samsung 990 Evo Pro
Ekran kartı
RTX 4060 Asus
Anakart
Asus B650M-R
İşlemci
R7 7800X3D

Önceki konumda düzelttik sanırım o hataları fakat düzelttiğimizi düşünüyorum, tekrarladı hatalar ama aynı mı farklı mı bilmiyorum.:)

@Einstein - Merhaba, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Son düzenleme:

Önceki konumda düzelttik sanırım o hataları fakat düzelttiğimizi düşünüyorum, tekrarladı hatalar ama aynı mı farklı mı bilmiyorum.:)

@Einstein - Merhaba, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Rehberi uygulayın.

Minidump analizinde anakartın BIOS'un sürümüne ulaşamadım. BIOS güncel değilse güncelleyin.

Sistemde kullandığınız diskleride belirtir misiniz?

Rehberi uygulayın.

Minidump analizinde anakartın BIOS'un sürümüne ulaşamadım. BIOS güncel değilse güncelleyin.

Sistemde kullandığınız diskleride belirtir misiniz?
Bios güncel.

Samsung SSD 990 Pro 1TB

Dönüşünüzü beklemedeyim.

BIOS güncel.

Samsung SSD 990 Pro 1TB.

Dönüşünüzü beklemedeyim.

Disk testi yapıp sonuçları yollayın. İlk dediğimi yaptınız mı?

Disk testi yapıp sonuçları yollayın. İlk dediğimi yaptınız mı?
Evet birden fazla yaptım.

Buyrun sonuçlar hocam, resim hosted at ImgBB (Arkada uygulamalar açık, hız testi az olabilir.)

Son düzenleme:
Disk sonuçları biraz düşük gibi. MemTest86 ile bellek testi yapıp sonuçları yollar mısın?
Merhaba hocam, testi yapacaktım fakat bir problem yok gibi duruyor resim hosted at ImgBB (belirli aralıklarla yapılan sınama testleri değiştirilmiş şekilde. Sadece en alttaki crystal disk testinde NVMe olarak seçildi ayarlardan sizce bir problem varmı, ben pek anlayamadım doğrusu emin olamadım yani.), tam olarak bu ve geçen ki mavi ekran sorunları nedir, en sevmediğim şeydir çünkü mavi ekran, yardımcı olabilir misiniz? (memtest şuanda zorunlu gibi durmuyor ama yapın derseniz yine yapabilirim.)

Merhaba hocam, testi yapacaktım fakat bir problem yok gibi duruyor resim hosted at ImgBB (belirli aralıklarla yapılan sınama testleri değiştirilmiş şekilde. Sadece en alttaki Crystal disk testinde NVMe olarak seçildi ayarlardan sizce bir problem var mı, ben pek anlayamadım doğrusu emin olamadım yani.), tam olarak bu ve geçen ki mavi ekran sorunları nedir, en sevmediğim şeydir çünkü mavi ekran, yardımcı olabilir misiniz? (Memtest şu anda zorunlu gibi durmuyor ama yapın derseniz yine yapabilirim.)

MemTest86 testini yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı