Z zformenos Megapat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar bugün Gaminggen'den aldığım yeni sistemi kurdum çalıştırıyorum ekran kartında kırmızı ışık yanıyor ve no Signal'e düşüyor yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar iyi akşamlar bugün Gaminggen'den aldığım yeni sistemi kurdum çalıştırıyorum ekran kartında kırmızı ışık yanıyor ve no Signal'e düşüyor yardımcı olabilecek var mı?
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #2 HDMI veya DPI kablosunu ekran kartı çıkışına taktığınıza emin misiniz? Artı 0 Eksi
Pcustas Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 734 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #3 Ekran kartı yerine anakarttan mı güç aldın. Artı 0 Eksi
KS KS Z zformenos Megapat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #4 Pcustas dedi: Ekran kartı yerine anakarttan mı güç aldın. Genişletmek için tıkla... nasıl anlayabilirim hocam furkanddemir dedi: HDMI veya DPI kablosunu ekran kartı çıkışına taktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet hocam bundan eminim Artı 0 Eksi
Pcustas dedi: Ekran kartı yerine anakarttan mı güç aldın. Genişletmek için tıkla... nasıl anlayabilirim hocam furkanddemir dedi: HDMI veya DPI kablosunu ekran kartı çıkışına taktığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... evet hocam bundan eminim
Zaces Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #5 Hocam monitörden kasaya giden kabloyu kasanın arkasından orta ksıımlarda değil birazcık daha altta yine bir girişi olacak oraya taktığına emin misin? Artı 0 Eksi
Hocam monitörden kasaya giden kabloyu kasanın arkasından orta ksıımlarda değil birazcık daha altta yine bir girişi olacak oraya taktığına emin misin?
KS KS Z zformenos Megapat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #6 Zaces dedi: Hocam monitörden kasaya giden kabloyu kasanın arkasından orta ksıımlarda değil birazcık daha altta yine bir girişi olacak oraya taktığına emin misin? Genişletmek için tıkla... evet eminim hocam psu yetersiz kalıyor olabilir mi ?_ 750W yeterli olur demişlerdi 4070 Ti i5 14600kf Artı 0 Eksi
Zaces dedi: Hocam monitörden kasaya giden kabloyu kasanın arkasından orta ksıımlarda değil birazcık daha altta yine bir girişi olacak oraya taktığına emin misin? Genişletmek için tıkla... evet eminim hocam psu yetersiz kalıyor olabilir mi ?_ 750W yeterli olur demişlerdi 4070 Ti i5 14600kf
Zaces Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #7 Kasanın arkasının fotoğrafını atabilir misin? Artı 0 Eksi