Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, yeni sistem topladım. Windows yüklemesi falan yapmadım. Önce ne yapmalıyım? BIOS'u güncelleyip Windows mu yükleyeyim? Bir de USB ya da CD ile kurulum yapıcam, hangisiyle yapayım?
Önce BIOS güncellemesi yapın. Sonra USB ile Windows 8.1.3 64 bit kurulumu yapın. USB her zaman tercihimizdir. Daha hızlı ve daha sorunsuz Windows kurulumu yapabilirsiniz:
@samet67671 USB ile Windows 8.1 kurucam fakat kafam karıştı. USB'yi WiNToBootic 2 mi, Rufus mu? Hangisiyle hazırlıcam bilemedim. Anakartım Asus Z97 Pro Gamer.
Win 8.1'de bildiğiniz gibi key'i sonra girme gibi bir durum yok kurulum esnasında fakat internetten araştırın sadece o kısmı geçmek için yapılan key var, o key ile geçebilirsiniz. G2A'da 65 TL'ye Win 8.1 pro satılıyor ben aldım eğer imkanınız varsa alabilirsiniz.