Yeni sisteme hangi Windows kurulmalı?

Dostlar selam, sistem topladım sizce hangi Windows'u kurmalıyım özellikle oyun oynayacağım?
W11 şuan daha yeni çıkmış her an patlak verebilen bir yapı daha tamamlanmamış,W10 ise stabil ve çok iyi bir durumda bence 10 yükle zaten W11 e geçmek istersen W10 dan geçiş yapabilirsin.

Windows 11'i kullanan insanlar buglardan dolayı şikayet ediyorlar ve bunun adı ön yargı değil.

Sanırım Microsoft tester parasından kar etmeyi falan düşünüyor.
Ne bugları olduğunu bi anlasam… Ben bug falan yaşamıyorum bir tek sorun var bence o da sürükle bırak sorunu. Video edit yapan biri olarak Adobe Premiere’e sürükle bırak yöntemiyle görev çubuğundan video import edemiyorum o kadar. Onun dışında herkesin ağzında bir “buglar” kelimesi dolaşıyor ama ne bugu olduğunu anlayamadım bir türlü. Kimse somut örnek de vermiyor. Bug aşağı bug yukarı.

Ne bugları olduğunu bi anlasam… Ben bug falan yaşamıyorum bir tek sorun var bence o da sürükle bırak sorunu. Video edit yapan biri olarak Adobe Premiere’e sürükle bırak yöntemiyle görev çubuğundan video import edemiyorum o kadar. Onun dışında herkesin ağzında bir “buglar” kelimesi dolaşıyor ama ne bugu olduğunu anlayamadım bir türlü. Kimse somut örnek de vermiyor. Bug aşağı bug yukarı.
Senelerdir Windows kullanan birisi olarak Windows 11'deki radikal değişiklikler olmamış diyorum. 3 defa kurup şans verdim üçünde de Windows 10'a geri döndüm. Destek süresi 2025'e kadar aksi yönde fikrim değişmezse Windows 10 ile devam etmekte kararlıyım.
Mesela Realtek sürücüleri bazı anakartlarda sıkıntılı, Windows 10'daki kullanım kolaylığı Windows 11'de yok. Arayüzde takılmalar oluyor. Sistemin hala bir kısmı Windows 10 altyapısını kullanıyor, dolayısı ile sıfırdan bir kernel yazılmadığı sürece Windows 11 olmasa da olurmuş diyor insan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı