Dostlar selam, sistem topladım sizce hangi Windows'u kurmalıyım özellikle oyun oynayacağım?
Modern istiyorsan 11 ha yok ben sadece düz Windows istiyorum diyorsan 10.
Dostlar selam, sistem topladım sizce hangi Windows'u kurmalıyım özellikle oyun oynayacağım?
Doğrudur. Windows 10 Home SL kurun isterseniz yine W11 teması yaparsınız.Sorunlu diyorlar 11 için ama doğru mudur?
W11 şuan daha yeni çıkmış her an patlak verebilen bir yapı daha tamamlanmamış,W10 ise stabil ve çok iyi bir durumda bence 10 yükle zaten W11 e geçmek istersen W10 dan geçiş yapabilirsin.Dostlar selam, sistem topladım sizce hangi Windows'u kurmalıyım özellikle oyun oynayacağım?
Windows 11'i kullanan insanlar buglardan dolayı şikayet ediyorlar ve bunun adı ön yargı değil.Ön yargılı veya şikayetçi anlamıyorum.
Ne bugları olduğunu bi anlasam… Ben bug falan yaşamıyorum bir tek sorun var bence o da sürükle bırak sorunu. Video edit yapan biri olarak Adobe Premiere’e sürükle bırak yöntemiyle görev çubuğundan video import edemiyorum o kadar. Onun dışında herkesin ağzında bir “buglar” kelimesi dolaşıyor ama ne bugu olduğunu anlayamadım bir türlü. Kimse somut örnek de vermiyor. Bug aşağı bug yukarı.Windows 11'i kullanan insanlar buglardan dolayı şikayet ediyorlar ve bunun adı ön yargı değil.
Sanırım Microsoft tester parasından kar etmeyi falan düşünüyor.
Senelerdir Windows kullanan birisi olarak Windows 11'deki radikal değişiklikler olmamış diyorum. 3 defa kurup şans verdim üçünde de Windows 10'a geri döndüm. Destek süresi 2025'e kadar aksi yönde fikrim değişmezse Windows 10 ile devam etmekte kararlıyım.Ne bugları olduğunu bi anlasam… Ben bug falan yaşamıyorum bir tek sorun var bence o da sürükle bırak sorunu. Video edit yapan biri olarak Adobe Premiere’e sürükle bırak yöntemiyle görev çubuğundan video import edemiyorum o kadar. Onun dışında herkesin ağzında bir “buglar” kelimesi dolaşıyor ama ne bugu olduğunu anlayamadım bir türlü. Kimse somut örnek de vermiyor. Bug aşağı bug yukarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.