Yeni sisteme hangi Windows sürümü kurulmalı?

Wattef

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 yıl önce Windows 11 ile alakalı videolarda geçilmemesi yönünde birkaç sorunlar paylaşılıyordu, o sorunlardan bazıları.
- AMD sistemlerde düzgün çalışmıyor.
- Oyunlarda fazla FPS düşüşü.
- Düzgün çalışmaması gibi, birçok gereksiz program kullanarak yorduğu yönünde yorumlar vardı.

Windows 11 bu sorunlar çıktığında çözdüklerini belirtiyordu ki bence sorunlar çözüldü.

Siz olsanız hangi işletim sistemini kurardınız?

Windows 10? Windows 11?

1 yıl önce Windows 11 ile alakalı videolarda geçilmemesi yönünde birkaç sorunlar paylaşılıyordu, o sorunlardan bazıları.
- Düzgün çalışmaması gibi, birçok gereksiz program kullanarak yorduğu yönünde yorumlar vardı.

Windows 11 bu sorunlar çıktığında çözdüklerini belirtiyordu ki bence sorunlar çözüldü.

Windows 10? Windows 11?
İşlemcim Amd böyle bir sorun varmı hala peki merak ettim.

Hocam Windows 11'den 10'a geçmiş birisi olarak; aralarında pek fark yok. Ancak Windows 10'un ara yüzü 11'e kıyasla daha akıcı ve kararlı.

10'u 2025'e kadar kullanıp sonrasında temiz formatla 11'e geçeceğim ben. Şahsen size de bunu öneririm çünkü Windows 10 "eski ama altın" dediklerimizden. Windows 10 candır.

Arada çok fark yok hangisi size daha iyi gözüküyorsa onu kullanın ama bence Windows 11 kullanmanızı öneririm hata alırsanız Windows 10 a geçin

FPS düşmesi oldu bende, Windows 10 geçtim düzeldi. Windows 10 hâla en iyisi.

PC kötüdür iyi bir bilgisayara kursan o sorun yaşanmaz.

Windows 10? Windows 11?
11 daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı