Yeni sisteme lisanslı işletim sistemi kurmak

SpermMan

Kilopat
Katılım
11 Mayıs 2016
Mesajlar
1.215
Makaleler
3
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yakın zamanda sistem dizeceğim ama sistem dizdikten sonra işletim sistemini nasıl yükleneceğini tam olarak bilmiyorum ve işletim sistemine para vermek istemiyorum. 400TL az bir para değil o paraya SSD alırım. Yani korsan yükleyeceğim. Öğrenci olarak alma yolunu denedim daha sonra deneyin diyor. 50TL'ye key falan bulursam alabilirim. Birde korsan falan alınca arkada uygulama çalışıyormuş. Bunu istemiyorum.

Biri bana elimde key varken işletim sistemini nasıl kuracağımı ve korsan olarak nasıl kuracağımı anlatabilir mi?
 
Korsan kurulum için yardım mı istiyorsun? Bence şansını başka platformlarda dene.

50 TL'ye key bulursun elbette, orijinal OEM lisans satan bir sürü güvenilir satıcı var. Hepsiburada, n11 gibi sitelerde puanı yüksek satıcılardan rahatlıkla alıp aktifleştirebilirsin.
 
Bir sorum daha olacak. Windows 10 yüklenirken ürün etkinleştirme anahtarı girmeden ne kadar Windows 10 kullanabilirim. Ve OEM keylerin pek iyi olmadığını duydum. Yani bize göre değilmiş. Bilgisayar satıcılarına göreymiş.
 
30 gün boyunca kullanabilirsin. OEM Key Vatan'da kutulu satılan keylerin aynısı. Tek fark kutulu ve CD'si olmaması. Kim dedi o lafı?
 
Emircan geçen sene 50 tl ydi ama bu sene 100 den aşağı satmıyorlar, var mı senin bildiğin güvenilir satıcı 50, 70 tl ye satan? Yönlendirirsen harika olur ^^
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı