S Sadık05 Hectopat Katılım 11 Şubat 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #1 Merhabalar. Halihazırda 1TB HDD bulunan PC'me 256GB SSD aldım. HDD'yi sıfırlayıp Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar. Halihazırda 1TB HDD bulunan PC'me 256GB SSD aldım. HDD'yi sıfırlayıp Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 9 Haziran 2020 #2 Sadık05 dedi: Merhabalar. Halihazırda 1TB HDD bulunan PC'me 256GB SSD aldım. HDD'yi sıfırlayıp Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 586569Eki Görüntüle 586570 Genişletmek için tıkla... Eğer sıfır kurulum yapmak istemiyorsanız: Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net Artı 0 Eksi
Sadık05 dedi: Merhabalar. Halihazırda 1TB HDD bulunan PC'me 256GB SSD aldım. HDD'yi sıfırlayıp Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 586569Eki Görüntüle 586570 Genişletmek için tıkla... Eğer sıfır kurulum yapmak istemiyorsanız: Disk Klonlama ile Windows'u SSD'ye Taşıma Sabit diskte yüklü olan Windows'u disk klonlama ile yeni SSD'ye aktarıyoruz. Bilgisayarınızı hızlandırmak için yeni bir SSD aldınız ve halihazırda www.technopat.net