Yeni SSD'ye Windows 10 kurulumu

talhaa12

Femtopat
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir SSD aldım (120 GB). Windows'u buna kuracağım ancak yer olmadığından dolayı HDD'yi SSD ye aktaramıyorum. O yüzden sıfırlamak istiyorum ama geçen bir daha sıfırlamıştım ve bilgisayarı açtığımda ağ, ses vb. şeylerin çalışmadığını gördüm. Bilgisayarcıya yaptırdım, boşu boşuna para vermiş gibi hissediyorum. Bir daha para vermemek için düzgün yapmalıyım, gene aynı hataları almamak için ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir SSD aldım (120 GB). Windows'u buna kuracağım ancak yer olmadığından dolayı HDD'yi SSD'ye aktaramıyorum. O yüzden sıfırlamak istiyorum ama geçen bir daha sıfırlamıştım ve bilgisayarı açtığımda ağ, ses vb. şeylerin çalışmadığını gördüm. Bilgisayarcıya yaptırdım, boşu boşuna para vermiş gibi hissediyorum. Bir daha para vermemek için düzgün yapmalıyım, gene aynı hataları almamak için ne yapmalıyım?

SSD modeli nedir?
 
Bir Windows 10 ISO dosyası indirip Rufus ile USB'ye yazın. PC'yi yeniden başlatıp BIOS'tan bilgisayarı USB ile başlatın. Kurulum sırasında sizden hangi diske kurmanızı isteyecek. O sırada biçimlendir yapın. Daha detaylı bilgi için bu videoyu izleyebilirsiniz. Eğer internet, ses gibi şeyler çalışmıyorsa sürücüler yüklü değildir ya da güncel değildir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı