Yeni taşınılan binada boş port yok

Aslında diğer dairelerde Superonline altyapısının görülmesi ilginç bir durum konuyla ilgili Superonline ile görüşmeyi denediniz mi?
Türk telekom ile görüştüm hocam diğer dairelerde port varsa sizin dairenizde de olması lazım, müdürlük ile bir görüşün dediler. Superonline ile şimdi iletişime geçeceğim.

Türk Telekom ile görüştüm hocam diğer dairelerde port varsa sizin dairenizde de olması lazım, müdürlük ile bir görüşün dediler. Superonline ile şimdi iletişime geçeceğim.

Tamamdır görüştükden sonra durumu bildirirseniz sevinirim.

Anlayamadım ben de, normalde ortak altyapı ile hizmet veriyorsunuz dedim, yok vermiyoruz, bağlantı yapmıyoruz diye kestirip attı. Canı mı sıkkın acaba :).

Son şey olarak bir de TurkNet'i arayayım en iyisi :).

TurkNet'i aramanız bir şey değiştirmeyecektir. TurkNet'te Türk Telekom'un altyapısı üzerinden hizmet vermektedir. Fakat GigaFiber altyapınız varsa işler değişir. Bu siteden sorgulama yapıp sonucu atar mısınız?

Sorunun kaynağını buldum hocam. Eski oturan kiracı nakil işlemini tamamlayamamış henüz, o yüzden dairede port gözükmüyormuş. Nakil işlemini tamamladıktan sonra TT ile tekrar iletişime geçeceğim.

Sorunun kaynağını buldum hocam. Eski oturan kiracı nakil işlemini tamamlayamamış henüz, o yüzden dairede port gözükmüyormuş. Nakil işlemini tamamladıktan sonra TT ile tekrar iletişime geçeceğim.

Hmm şimdi anlaşıldı durum sonucu bize de bildirirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı