Merhaba. Eski evde Netspeed kullanıyordum. Yeni taşındığım binada her dairede 200Mbps fiber var fakat en üst katta altyapı görünmüyor (en üst katta oturuyorum). Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Eski evde Netspeed kullanıyordum. Yeni taşındığım binada her dairede 200Mbps fiber var fakat en üst katta altyapı görünmüyor (en üst katta oturuyorum). Bunu nasıl çözebilirim?
OLT kartlarda upgradeye (yükseltme) bmf denir.
Sen, oturduğun ilçenin türk telekoma müdürlüğüne git, durumdan bahset.
Onlar halleder, FTTH (eve kadar fiberde) işler hızlı hallolur.
1) Binada sizinkisi dahil kaç kat ve daire var?
2) Dairenize çekilmiş fiber optik kablo var mı?
3) Telekom Sitesinden sorgulama yaptığınızda sizin daireniz bir şekilde görülüyor mu?
1) Binada sizinkisi dahil kaç kat ve daire var?
2) Dairenize çekilmiş fiber optik kablo var mı?
3) Telekom Sitesinden sorgulama yaptığınızda sizin daireniz bir şekilde görülüyor mu?
OLT kartlarda upgradeye (yükseltme) bmf denir.
Sen, oturduğun ilçenin Türk Telekom'a müdürlüğüne git, durumdan bahset.
Onlar halleder, FTTH (eve kadar fiberde) işler hızlı hallolur.
@05emocan55 bina içindeki OFDK (Beyaz,gri,siyah renkteki türk telekom yazılı dağıtım kutusu)'nun içi açıksa, içini çekip at.
Bu OFDK dış kapıya yakın yerde olur, oralara bak.