Merhaba. Eski evde Netspeed kullanıyordum. Yeni taşındığım binada her dairede 200Mbps fiber var fakat en üst katta altyapı görünmüyor (en üst katta oturuyorum). Bunu nasıl çözebilirim?
Kaçak kat?
Hayır hocam. Yeni bina.
Ftth de port sorunu olmaz bmf olur. Upgradeye gidilir. Bağlı olduğun t.t md. git, durumdan bahset, hemen hallederler.Merhaba. Eski evde Netspeed kullanıyordum. Yeni taşındığım binada her dairede 200Mbps fiber var fakat en üst katta altyapı görünmüyor (en üst katta oturuyorum). Bunu nasıl çözebilirim?
FTTH de port sorunu olmaz bmf olur. Upgradeye gidilir. Bağlı olduğun TT md. Git, durumdan bahset, hemen hallederler.
OLT kartlarda upgradeye (yükseltme) bmf denir.Hocam Türkçe meali var mı![]()
1) Binada sizinkisi dahil kaç kat ve daire var?Merhaba. Eski evde Netspeed kullanıyordum. Yeni taşındığım binada her dairede 200Mbps fiber var fakat en üst katta altyapı görünmüyor (en üst katta oturuyorum). Bunu nasıl çözebilirim?
1) Binada sizinkisi dahil kaç kat ve daire var?
2) Dairenize çekilmiş fiber optik kablo var mı?
3) Telekom Sitesinden sorgulama yaptığınızda sizin daireniz bir şekilde görülüyor mu?
OLT kartlarda upgradeye (yükseltme) bmf denir.
Sen, oturduğun ilçenin Türk Telekom'a müdürlüğüne git, durumdan bahset.
Onlar halleder, FTTH (eve kadar fiberde) işler hızlı hallolur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.