Yeni telefon almaya gerek var mı?

Yaşın kaç bilmiyorum ama çalıştığına göre 18'i geçtin diye varsayıyorum o yüzden artık paranı böyle gereksiz harcamalar yapmak yerine geleceğe yatırım yapmaya başla derim. Her eline maaşın geçtiğinde aman zaten kendi param istediğimi alırım diye sürekli harcama yani yanda bir birikimin olsun.

Tecno Spark 8C 128 GB'yi 2 yıldan beri kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım. Alacağım yeni telefon Samsung Galaxy A55 idi. Elimdeki telefon iş görürken başkasına geçmeye gerek var mı?

Elimdeki telefon gündelik işlerimi görüyor. Oyun oynayan biri değilim. Telefondan memnunum. Değiştirmek saçma mı olur? 5 Ekim'de maaşım yatacak. Aslında şöyle düşündüm: Kenara köşeye para atayım belli bir miktarı ile yiyecek içecek şeylerimi karşılamak istiyorum. Ardından telefon ne zaman bitti direk elimdeki parayla gider alırım diyorum. Sizce nasıl?

İyi sosyaller.

Telefonun iyi ise güzel bir notebook(Windows yüklü)al. Her şeye rağmen gıda giyim vb. Fatura para gerekiyorsa hesabını iyi yap! Bizim Toshiba notebook sekiz yıldır canavar gibi iyi çalısıyor, Windows 10 Pro yüklü. Ben ona sadece hızlı SSD hard disk taktim. Senin notebook laptop iyi ise o zaman paran cebinde kalsin. Cebin bankadan daha güvenlidir bunu unutma! Niçin mi? Haberler banka hesabindan çalınan para ile dolmuş. Kardeşimin de 90 bin TL kredisini ve 10 bin TL maaş kalaninı çekip alışveriş yapmışlar. Dikkat gerekiyor!

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı