Yeni termal macun ile i5 10400 kaç derece olur?

681644

Decapat
Daha fazla  
Daha önceden hangi termal macunu alacağım da kararsız kaldığım hakkında konu açmıştım. Bilgisayarı 2019-20 zamanında aldım, standart bakkal termal macunu ile o zamandan beri duruyordu. Boşta 55-70 derece arasında geziyor makine, nükleer reaktör gibi ısınıyor. (stres testini açtığım anda 90'a fırlıyor). Cooler Master MasterGel maker ile bu sıcaklıklar tahmini kaça düşer?

Not: İşlemci 0,050 volt undervoltlu.

Eğer işlemcinin üstünde stok fan varsa düzgün termal macun sürme işlemiyle boşta 45-50 derece, cinebench testinde ise maximum 85 görür. Kule tipi işlemci soğutucun varsa bu değerler daha da düşük olacakdır.

Daha önceden hangi termal macunu alacağım da kararsız kaldığım hakkında konu açmıştım. Bilgisayarı 2019-20 zamanında aldım, standart bakkal termal macunu ile o zamandan beri duruyordu. Boşta 55-70 derece arasında geziyor makine, nükleer reaktör gibi ısınıyor. (stres testini açtığım anda 90'a fırlıyor). Cooler Master MasterGel maker ile bu sıcaklıklar tahmini kaça düşer?

Not: İşlemci 0,050 volt undervoltlu.

Sizin fanınıza bağlı stok fanla 40'larda boşta 80-85 civarı yük altında oluyor genelde. İşlemci marka model söylerseniz forumlara bakabilirim.

İ5-10400 stok fan %70 kilidini açtım %100 e kadar çıkıyor
Yani çok fazla değişken var kesin şu derece olur diyemem. Ancak kasanızın hava akışı ideal ise redditte biri 30-35 boşta 70-75 derece yük altında demiş ama dediğim gibi çok değişken var o yüksek ihtimalle undervolt yapmamıştır ona göre yorum yaparsınız
Mesajın linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı