Yeni topladığım bilgisayar güç almıyor

yuksektepe

Hectopat
Arkadaşlar tüm bağlantıları gerçekleştirdim. Ön panel bağlantıları, USB bağlantıları, anakarta güç veren ana 24 pin güç bağlantısını. Ama güç tuşuna bastığımda hiçbir fan çalışmıyor sadece anakarttan çok kısa bir ışık yanıp sönüyor. Sorunun ne olduğunu bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar tüm bağlantıları gerçekleştirdim. Ön panel bağlantıları, USB bağlantıları, anakarta güç veren ana 16 pin güç bağlantısını. Ama güç tuşuna bastığımda hiçbir fan çalışmıyor sadece anakarttan çok kısa bir ışık yanıp sönüyor. Sorunun ne olduğunu bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

RAM'lerin ucunu silgiyle silip tekrar dener misin?

Arkadaşlar tüm bağlantıları gerçekleştirdim. Ön panel bağlantıları, USB bağlantıları, anakarta güç veren ana 16 pin güç bağlantısını. Ama güç tuşuna bastığımda hiçbir fan çalışmıyor sadece anakarttan çok kısa bir ışık yanıp sönüyor. Sorunun ne olduğunu bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Işık kaç saniye yanıyor? Işık yandığına göre güç gidiyor ama birşeyler yanlış

24 pin güç bağlantısını tam oturtun, Debug LED kısmının videosunu çekin YouTube'a yükleyip buraya link atın.

Işık kaç saniye yanıyor? Işık yandığına göre güç gidiyor ama birşeyler yanlış
1 saniyeden az
24 pin güç bağlantısını tam oturtun, Debug LED kısmının videosunu çekin YouTube'a yükleyip buraya link atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyrun video bu. sanki psu güç veriyor ama anakart bir sorundan dolayı kesiyor gücü. fanlar felan çalışmıyor

muhtemelen güç kaynağınız 24 pin yada 24+4 pin. 24+4 pin takılı değil mi?
evet gerekli bağlantıları yaptım. 24 pinlik anakart güç bağlantısı ve işlemcinin hemen üzerindeki 8 pinlik bağlantıyıda yaptım ekran kartının gücünü bağladım fakat anlık bir ışık gelip gidiyor videosunu yukarıda paylaştığım gibi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı