Yeni Topladığım Sistem Nasıl?

PSU ters denilemez. Bu tercihe kalmış bir şey biraz da. İçeriden dışarı hava üfleyecek o da. Bir zararı yok. Ama o kasa gerçekten bu sisteme hiç olmamış.
 
PSU ters denilemez. Bu tercihe kalmış bir şey biraz da. İçeriden dışarı hava üfleyecek o da. Bir zararı yok. Ama o kasa gerçekten bu sisteme hiç olmamış.

PSU ters denilemez mi? Öncelikle dediğin gibi kasanın içine hava üflemeyecek. Yukarıda yazan arkadaşlar yanlış yazmış.

Havayı çekip, PSU'ya hava gönderecek fakat yine de ters. Çünkü; içerinin hava sirkülasyonunu bozmuş olacak. İçeriye temiz hava gerekiyor.
 
İyi günlerde, güle güle kullanın. Her ne kadar yorumlar heves kaçıracak cinsten olsa da, haklılık payları var. Güç kaynağının fan kısmı aşağıya bakacak şekilde değiştirin, ayrıca kasanız kablolama için size pek seçenek sunmuyor sanırım. Kabloları mümkün olduğunca aşağıdan arkaya doğru atıp, takılacağı yere yakın bir yerden tekrar kasa içine alın.
 
PSU’yu sizi denemek için öyle takmıştım yakaladınız tebrikler.

Kasa küçük olduğundan kabloları öyle bağlayabildim. Zaten bu konuyu açmamın nedeni de sizden kasa tavsiyesi isteyecektim bütçem 600 tl ‘dir.
 
O kasa iflah olmaz zaten ama PSU o şekilde gayet takılabilir. Dediğiniz kadar enteresan bir şey değil. Önden gelen hava yeterli olacaktır. Altta toz filtresi olmadığı durumları düşünün bir de. PSU bir anda elektrik süpürgesi gibi bütün tozu içine çekerdi. Kısacası alternatif olarak PSU'yu o şekilde takmak bir opsiyondur. Bir nevi ikinci egzoz fan görevi görür hem de.

Tabi bu kasa için hava akışı denen şeyden ve önden gelecek yeterli temiz havadan bahsetmek mümkün değil. En azından bu kablolama ile.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı