Yeni topladığım sistemde FPS problemi

Ben değiştirilmesi gereken bir parça görmüyorum. Eğer ki FPS drop tarzı bir FPS düşüklüğü yaşıyorum diyorsanız (Sürekli takılmalar vs.) bu sorun HDD ya da RAM bellek kaynaklıdır. Bu arada RAM ile anakart uyuşmuyor diyen arkadaşa selam olsun. Anakart DDR4, RAM DDR4... Uyuşmayacak her hangi bir şey yok ancak anakartınıza en fazla 2133 MHZ RAM takmanız gerekirdi. Sistem şu an da çalışır ancak anakartınız RAM'lerinizin 2133 MHZ'sini kullanacak, geri kalan MHZ miktarı ise boşta kalacaktır. Bu gereksiz harcama olmuş sistem için. Onun dışında HDD'de sorun var mı diye bakmanız için HD TUNE programı ile HDD testi yaptırabilirsiniz eğer ki sorun benim dediğim gibi anlık takılmalar var ise...
Ram uyuşmuyor mu demişim yazı yazmadan önce konuyu iyi oku.

Ram uyuşmuyor mu demişim yazı yazmadan önce konuyu iyi oku.
Bu arada bilip bilmeden konuşuyorsun. Ben o mesajı konuyu açan kişiye attım. Mesajımın sizin mesajınızdan sonra gelmesi bunu size dediğim anlamına gelmez ki burada ana odak siz değilsiniz. Konuyu açan kişi. Nerenizden çıkardınız size yazdığımı? Size yazsam etiketlerim herhalde. Aksi taktirde konu sahibine yazmışımdır mantıken...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı