Yeni Toplanan Bilgisayarda Ses Yok

Asus EX-A320M-GAMING bu linkte işletim sistemini seçip AUDIO driver indirip kurun. Gerekiyorsa kulandığınız programları kurmadan önceki haline sistem geri yükleme yapıp ondan sonra bunları kurun.
İndirdim kurdum ancak sorun şu ki sanırım Realteki görüyor ancak High definition audio aygıtını aygıt yöneticisinde gördüğü halde takılı değil hatası veriyor.

Hoparlör mü yoksa monötrden mi ses almaya çalışıyorsunuz, kablolamanın doğru olduğuna emin misiniz? Yukarıda resmini paylaştığım seçeneklerin her birini müzik açıkken deneyin.
Ses çıkış jakına kabloyu taktığınızda size her hangi bir donanım seçmenizi isteyen pencre çıkıyor mu?

Öncelikle sistem geri yükleme yapıp, daha sonra verdiğim linkten driverların kurulumunu yapıp her hangi bir karmaşanın önüne geçmek doğru hamle olacaktır.

Hoparlör mü yoksa monötrden mi ses almaya çalışıyorsunuz, kablolamanın doğru olduğuna emin misiniz? Yukarıda resmini paylaştığım seçeneklerin her birini müzik açıkken deneyin.
Ses çıkış jakına kabloyu taktığınızda size her hangi bir donanım seçmenizi isteyen pencre çıkıyor mu?

Öncelikle sistem geri yükleme yapıp, daha sonra verdiğim linkten driverların kurulumunu yapıp her hangi bir karmaşanın önüne geçmek doğru hamle olacaktır.
Monitörden ses almaya çalışıyorum. Kablolama doğru. Sorun şu ki sağ alttaki ses kısmından amd high definition takılı değil gibi gözüküyor. Anakartın realtekin ini görüyor ancak amd high definition görmüyor.

Söylediğim gibi önce sistem geri yükleme yapıp daha önce kurduğunuz driverlardan kurtulup daha sonra temiz şekilde gerçek driverları kurun. Ondan sonra kurcalayarak nerede yanlış yapıldığı illa ki bulunur.

Söylediğim gibi önce sistem geri yükleme yapıp daha önce kurduğunuz driverlardan kurtulup daha sonra temiz şekilde gerçek driverları kurun. Ondan sonra kurcalayarak nerede yanlış yapıldığı illa ki bulunur.
Sistem geri yükleme yaptım. Ekran kartının driverini indirmiştim ilk o zamana geri yükleme yaptım ve onu geri kurdum ancak hala ses yok. Realtek geliyor ancak ses gelmiyor. Amd ses aygıtlarında gözüküyor ancak takılı değil diyor.

Monitörünüzde hoparlör olduğuna emin misiniz? Benim sağ alt da da monitör olarak seçenek görünüyor ama hoparlör yok diye biliyorum, ihtiyacım olmadığından hiç de kurcalamadım.
Verdiğim linkte ki Audio driver kurdunuz değil mi?

Samsung hoparlör hakkında hiçbir bilgi vermemiş.
Epey adlı siteye göre monitörünün hoparlör desteği yok.
s1.PNG

Gönderdiğim sürücüyü kur, anakart üzerinden ses al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı