Yeni toplanan Gigabyte B550M DS3H sistem açılmıyor

Anakart kitapçığınıza bakarak Power kablolarını takınız aksi halde ezbere iş yapmamaya çalışın. Tornavida yardımıyla power tuşuna nasıl basılıp, açılır detaylı bilmiyorum ona bakın.
PSU'nun arkadan tuşunu on yaptığınızdan emin olun arkasında şalteri var.

Hiç açılmıyorsa bence iki ihtimal var
- Işlemciye güç gitmiyordur ya da soketinde veya herhangi bir yerinde problem olabilir.
- PSU arızalıdır sisteme güç vermiyordur.
Aldığınız yere götürün ya da bir bilgisayarcıya götürün ve arıza tespiti yapın yoksa tüm sistemi çöp hale getirebilirsiniz.

@Kayseri Mantısı

Hocam denedim fakat tık yok sanki hiç psu yokmuş gibi.

@Patrick Star

Hocam psu'dan cpu için 1 tane 8 pinlik güç kablosu geliyor ve o kabloya bağlı 1 tane 8 pinlik güç kablosu daha var. Ben direk psu'dan geleni takamadım yetişmediği için bundan kaynaklı olabilir mi ?

Hocam kasanın ön bağlantılarını yanlış yapma ihtimaliniz var mı? Kontrol eder misiniz bazen en ummadık yerden sorun olabiliyor. PCI-e ile CPUyuda karıştırdıysanız ondan kaynaklıda olabilir

@Kayseri Mantısı
Hocam kasanın ön bağlantılarını yanlış yapma ihtimaliniz var mı? Kontrol eder misiniz bazen en ummadık yerden sorun olabiliyor. PCI-e ile CPUyuda karıştırdıysanız ondan kaynaklıda olabilir
Hocam kontrol ettim defalarca..

Dosya Ekleri

• d1.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 58
  • d2.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…