Yeni toplanan Gigabyte B550M DS3H sistem açılmıyor

Güç kaynağını başka bir pcde deneme şansınız var mı? Varsa başka bir sistemde deneyin tetikliyor mu diye kontrol edin diğer denediğiniz sistem tetiklerse anakartta sorun olabilir.

@Kayseri Mantısı @darkskull

1604757270530.png

Bellekleri teker teker ve yerlerini değiştirerek denedim. Hala açılmıyor..

Güç kaynağını başka bir pcde deneme şansınız var mı? Varsa başka bir sistemde deneyin tetikliyor mu diye kontrol edin diğer denediğiniz sistem tetiklerse anakartta sorun olabilir.
Hocam diğer bir bilgisayarım var fakat şu an sökmek hiç içimden gelmiyor 2 gündür sistemle uğraşıyorum çok yoruldum da. PSU'ya kısa devre yaptıracağım aynı sonuca ulaşamaz mıyız ?

@Kayseri Mantısı @Jobs

Psu'yu kısa devre ile çalıştırdım sorun yok. 750W 80+ High Power psu. Hiç çalışmasa tamam ama çalışıyorsa bu sistemi en azından boştayken rahatça açabilir yani psu'dan değil diye düşünüyorum.
Anakarttan sorun olmasi muhtemel peki cpu güç girişini takmadan sistem tetikliyor mu diye bakar mısınız bazen cpu dan ya da cpu guc yollarında ki sorun yüzünden tetiklemeyebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı