Yeni toplanan PC'ye Win 7

funchasetr

Kilopat
Katılım
12 Aralık 2015
Mesajlar
185
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
5000-6000 arası bütçeli PC topladım. Bütçe orijinal Win 10 almama yetmedi. Elimde bulunan Win 7 Home kullanacağım sizce günlük kullanım veya oyun performansı olarak bir sıkıntı olur mu? Win 7'nin yeni sistemleri öldürdüğü, bozduğu gibi birkaç mesaj okudum ne kadar doğrudur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun olmayacağını sanıyorum. Genede iyi bilenler bu işte test yapan biri daha iyi bilir ama Microsoft'un sitesinden indirin deneme sürümünü kullanın sonra para olunca alırsınız.
 
Orijinal Windows 10 için illa 1000 TL ödemenize gerek yok. Windows 10 kurun, Yazılım Budur gibi yerlerde 30 TL'ye felan OEM key satılıyor, onlardan alabilirsiniz.
 
Güncel bir sisteme Windows 7 kurarak sistemin performansını kısıtlayabilirsiniz, hatta büyük bir ihtimal kuramayabilirsiniz, kursanız bile sürücü desteği olmayabilir. 30 TL civarına Windows 10 Home OEM key alıp, Windows 10 kullanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Windows 7 2-3 FPS daha fazla veriyor bilip bilmeden konuşuyorsunuz neyi kısıtlayacak? 100 FPS 60 mı yapacak? Güldürmeyin beni ikisi de aynı performansı veriyor.
 
@KırAtlıLiberal 1 sene önceki test videosu. Bir de güncel video bulup bakmaya ne dersiniz? Bunların haricinde sadece oyunlara bakarak mı, sistemin performansının nasıl olduğuna karar veriyorsunuz? Pekii güncel her sisteme Windows 7 kuruluyor mu? Hayır. Sizi Bir de oyun teknik destek bölümüne alalım, eski OS sürümleri yüzüne kaç kişi oyunları oynayamıyor bir bakın bakalım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@KırAtlıLiberal 1 Sene önceki test videosu. Birde güncel video bulup bakmaya ne dersiniz? Bunların haricinde sadece oyunlara bakarak mı, sistemin performansının nasıl olduğuna karar veriyorsunuz ? Pekii güncel her sisteme Windows 7 kuruluyor mu? Hayır. Sizi birde oyun teknik destek bölümüne alalım, eski OS sürümleri yüzüne kaç kişi oyunları oynayamıyor bir bakın bakalım.
Windows 10'da çoğu eski oyunda sıkıntı çıkarıyor, Windows 7 gayet hızlı her gün saçma sapan güncellemeler yüklemek zorunda kalmıyorsunuz en azından.
 
Raporlasan, yok moderatördü, yok Windows 10 günceldir gerisine destek yok hede hödö bir sonuca varamazsın.

Windows 7 güncel bilgisayarları bozuyor dedi. Neden bozuluyormuş, neyi bozuyormuş belli değil.

Nvidia bir değişik zaten. Miladı dolmuş bir işletim sistemine hala en güncel sürücüleri sunmaya devam ediyor.

Windows 7 bölümü de sorunlarla doluymuş, 10'dan sanki stabilite akar gibi.
Diyecek bir şey bulamıyorum.

Screenshot from 2019-08-20 19-59-48.png
 
hede hödö bir sonuca varamazsın.
"hede hödö" ne demek aydınlatırsanız sevinirim. İnsanların Windows 10 kullanırken sorun yaşaması Windows 10'un suçu olmuyor. Tabii ki onun da etkisi var ama çoğunlukla kendi kullandıkları bilgisayar bozuk veya bozmuşlar. Zamanında Windows 7'de de sorun yaşayan vardı şimdi de Windows 10'da yaşanıyor. Bu her zaman olacaktır. Sorun Windows 10 değil.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı