M meming4mer Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Sıfır sistem topladım. Bilgisayarı çalıltırdığımda bütün fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 13 Nisan 2023 #2 meming4mer dedi: Sıfır sistem topladım. Bilgisayarı çalıltırdığımda bütün fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... DP - HDMI kablosunu ekran kartına taktın mı yoksa anakarta mı taktın? Ekran kartına tak öyle yapmadıysan. Hala daha gelmiyorsa bilgim yok. Artı 0 Eksi
meming4mer dedi: Sıfır sistem topladım. Bilgisayarı çalıltırdığımda bütün fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... DP - HDMI kablosunu ekran kartına taktın mı yoksa anakarta mı taktın? Ekran kartına tak öyle yapmadıysan. Hala daha gelmiyorsa bilgim yok.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2023 #3 Ekran kartı güç kablosunu taktınız mı? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 meming4mer dedi: Sıfır sistem topladım. Bilgisayarı çalıltırdığımda bütün fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına geçebildiniz mi? Yoksa temelli bir görüntü mü yok? Temelli görüntü yoksa ekran kartındandır %90 ihtimalle. Artı 0 Eksi
meming4mer dedi: Sıfır sistem topladım. Bilgisayarı çalıltırdığımda bütün fanlar dönüyor fakat görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına geçebildiniz mi? Yoksa temelli bir görüntü mü yok? Temelli görüntü yoksa ekran kartındandır %90 ihtimalle.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #5 Ekran kartını ve güç kablosunu kontrol edin. Artı 0 Eksi
A ardaozd Picopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 473 Çözümler 1 Yer adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #6 ImDominatingU dedi: DP - HDMI kablosunu ekran kartına taktın mı yoksa anakarta mı taktın? Ekran kartına tak öyle yapmadıysan. Hala daha gelmiyorsa bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet, kablonun hangi sokette olduğunu kontrol et. Artı 0 Eksi
ImDominatingU dedi: DP - HDMI kablosunu ekran kartına taktın mı yoksa anakarta mı taktın? Ekran kartına tak öyle yapmadıysan. Hala daha gelmiyorsa bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Evet, kablonun hangi sokette olduğunu kontrol et.
KS KS M meming4mer Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #7 Anakart-Gigabyte Recep Baltaş Fan dedi: BIOS ekranına geçebildiniz mi? Yoksa temelli bir görüntü mü yok? Temelli görüntü yoksa ekran kartındandır %90 ihtimalle. Genişletmek için tıkla... hocam temelli görüntü yok. Fakat evimde 1 tane daha bilgisayar var. Ekran kartını ona taktığımda görüntü aldım ardaozd dedi: Evet, kablonun hangi sokette olduğunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... İkisindende görüntü alamadım Barisdkmn dedi: Ekran kartı güç kablosunu taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Taktım Artı 0 Eksi
Anakart-Gigabyte Recep Baltaş Fan dedi: BIOS ekranına geçebildiniz mi? Yoksa temelli bir görüntü mü yok? Temelli görüntü yoksa ekran kartındandır %90 ihtimalle. Genişletmek için tıkla... hocam temelli görüntü yok. Fakat evimde 1 tane daha bilgisayar var. Ekran kartını ona taktığımda görüntü aldım ardaozd dedi: Evet, kablonun hangi sokette olduğunu kontrol et. Genişletmek için tıkla... İkisindende görüntü alamadım Barisdkmn dedi: Ekran kartı güç kablosunu taktınız mı? Genişletmek için tıkla... Taktım