Yeni toplanan sistemde ne yapılmalı?

Firefox, 7ZIP, SumatraPDF, Malwarebytes, Prime95 gibi CPUID de olabilir 10DK işlemcinizi stres testi yapın. Ve bilgisayarı 1 gün açık bırakın. Sürücüleri programsız kendiniz güncelleyin, Windows'u en son olmasa bile güncelleyin.

SumatraPDF ile boşa yer kaplamaya gerek yok, Edge aynı işi görüyor zaten. @Formi Ayrıca 7-Zip kurduğunuza ZIP veya RAR eklentilerini otomatik açmıyor, elle ayarlamak gerek. Onun yerine WinRAR kullanabilirsiniz.
 
SumatraPDF ile boşa yer kaplamaya gerek yok, Edge aynı işi görüyor zaten. @Formi Ayrıca 7-ZIP kurduğunuza ZIP veya RAR eklentilerini otomatik açmıyor, elle ayarlamak gerek. Onun yerine WinRAR kullanabilirsiniz.

7-ZIP yerine WinRAR değişik bir fikir.😂sumatrapdf daha iyidir bunu sizin ile tartışmayacağım 5-10 MB bir şey kaplıyor.
 
7-ZIP yerine WinRAR değişik bir fikir.😂sumatrapdf daha iyidir bunu sizin ile tartışmayacağım 5-10 MB bir şey kaplıyor.

1- WinRAR 7-Zip'den daha köklü ve daha gelişmiş bir program.
2- 5-10 MB bile kullansa eskisi gibi PDF uygulaması indirmeye gerek yok, internet tarayıcıları aynı işi yapıyor. Bende zamanında Adobe Reader kullanıyordum ama dönem değişti hocam. Windows 7'de değiliz dimi?
 
1- WinRAR 7-ZIP'den daha köklü ve daha gelişmiş bir program.
2- 5-10 MB bile kullansa eskisi gibi PDF uygulaması indirmeye gerek yok, internet tarayıcıları aynı işi yapıyor. Bende zamanında Adobe Reader kullanıyordum ama dönem değişti hocam. Windows 7'de değiliz değil mi?

Forumda bir düzen var herkesin görüşüne saygı duymak var. Yanlış bilgi Ve kötü olmamak üzere istediği program yazılım, donanım her ne olursa söyleyebilir. Siz bunu engelliyorsunuz. WinRAR paralı olsa gerek uğraştırsa gerek. Saygılı olun şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı