Yeni toplanan sistemde RTX 5070 Ti kırmızı yanıyor

mirann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, az önce yeni bir sistem topladım. Güç kablosunu fişe taktığımda ekran kartında kırmızı ışık yandı, bir sorun olabileceği için bilgisayarı açmak istemedim bu ışık neden kaynaklı, bilgisayarı açabilir miyim? Ekran kartım ASUS Prime RTX 5070 Ti.

Aynı modelin Ti olmayan haline sahibim. Güç yokken ışık yanması normal. Açabilirsiniz bilgisayarı.
Tamamdır hocam teşekkürler

Aynı modelin Ti olmayan haline sahibim. Güç yokken ışık yanması normal. Açabilirsiniz bilgisayarı.
Şimdi tuşa bastım, rgbler sorunsuz çalışıyor ama ekran kartındaki ışık hala yanıyor, görüntü gelmesini bekliyorum.

Tamamdır hocam teşekkürler

Şimdi tuşa bastım, rgbler sorunsuz çalışıyor ama ekran kartındaki ışık hala yanıyor, görüntü gelmesini bekliyorum.
Anakartta VGA ışığı yanıyor. Görüntü hala gelmedi.

@Pentium G4560

Son düzenleme:
Başka bir sorun vardır hocam. Tüm bağlantıları doğru yaptınız mı? Güç yokken ekran kartında ışık yanması normal çünkü bu modelde.
Evet tüm bağlantılar doğru, bu arada bu kartı arkadaşımın bilgisayarından çıkardık, başka bilgisayardan takmamızla alakalı birşey olabilir mi?

Evet tüm bağlantılar doğru, bu arada bu kartı arkadaşımın bilgisayarından çıkardık, başka bilgisayardan takmamızla alakalı birşey olabilir mi?
alakası yok. ekran kartı anakarttan çektiği güçle kablomu tak tak diyor. Bir sorum daha var. PSu'ya takılması gereken kablo ekran kartında, ekran kartına takılması gereken kablo psuda olabilir mi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı