Herkese selam. Bugün yeni bir sistem aldım. Aldığım sisteme eski HDD SSD ve ekran kartımı takıp çalıştırmak istedim. Klavye ve mouse güç geliyor kasadaki fanlara ekran kartına her şeye güç geliyor fakat herhangi bir şekilde ekrana görüntü gelmiyor. Herhangi bir bip sesi ile uyarı da almıyorum. Neticede Windows hiçbir şekilde başlamıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Herkese iyi sosyaller.
Tek başına takıldığı zaman da görüntü gelmiyorsa maalesef statik elektrik vs durumlarından bozulmuş olabilir. Her ihtimale karşı ama bir silgi yardımıyla ram'in ayaklarına zarar vermeden bir silmenizi öneririm. Bazen yaşanan oksitlenmeler bu sayede geçiyor ve ram tekrar çalışabiliyor.
Tek başına takıldığı zaman da görüntü gelmiyorsa maalesef statik elektrik vs durumlarından bozulmuş olabilir. Her ihtimale karşı ama bir silgi yardımıyla ram'in ayaklarına zarar vermeden bir silmenizi öneririm. Bazen yaşanan oksitlenmeler bu sayede geçiyor ve ram tekrar çalışabiliyor.
Kurtardım ya bu sefer de sıfırladığım hdd gözükmüyor ssd ye sistemi kurdum hdd yi d yapacaktım hdd gözükmüyor. Bakalım kazasız belasız bitecek mi bu gün …