Yeni toplanılan bilgisayar acilmiyor

justlookteam38

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle yeni bilgisayar parcalari aldim. Her seyi taktim ama acinca tum fanlar ayni anda donmuyor ve aciliyor kapaniyor. Bu hep tekrarlaniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemdeki tüm bileşenlerin isimlerini ve kasa içi anlaşılır görüntüler paylaşır mısın?

Yüksek ihtimalle montajda hata vardır. Toplama konusunda deneyimli değilsen ilk seferde yanlış toplamış olman muhtemel. Ben de ilk bilgisayarımı toplayalı neredeyse 2 ay oluyor. Çok deneyimli sayılmam, benim bilgisayarım da 3. denemede açılmıştı. Anakarta gitmesi gereken tüm güç kablolarının takılı olduğundan emin olmalısın. Ayrıca ekran kartı güç bağlantısı varsa onu takmalısın.

Sebebi çok farklı olabilir ama bir montajda yapılan en basit hataların başında; kasadan gelen kabloların yanlış bağlantısı ve RAM'in slotuna tam olarak oturmaması gelir. Öncelikle bunları kontrol etmende fayda var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı