- Makaleler
- 2
O halde PSU kaçağı falan vardır. Parçaların hepsinin birden arızalı olması çok muhtemel gelmedi bana.Ama tek arzasiz parça var oda anakart.
O halde PSU kaçağı falan vardır. Parçaların hepsinin birden arızalı olması çok muhtemel gelmedi bana.Ama tek arzasiz parça var oda anakart.
O halde PSU kaçağı falan vardır. Parçaların hepsinin birden arızalı olması çok muhtemel gelmedi bana.
Ama tek arzasiz parça var oda anakart.
Büyük ihtimalle anakarttaki bir elektrik kaçağı bunların sebebi. Garanti kapsamında değişiyorsa sorun yok.
Ama tek arzasiz parça var oda anakart.
Zaten servis gordu hic sorun yok diyorlar.dediğiniz muhtemel. anakarttaki bir kaçak yüzünden anakart üzerinde çalışan bu parçalar zarar görmüş olabilir. Neden anakart zarar görmedi gibi birşey de söyleyemeyiz. Anakart çalışıyorsa bile bu bozulmalarda zarar görmüş olabilir. Servis görmesi şart.
E dostum ne yapcam ben simdi?PSU elektrik hattından yüksek voltaj almışsa zincirleme bozmuştur. Anakartın zamanla sorun çıkarmayacağını bilemeyiz. Yaptık der yollarlar bir hafta içinde bu sefer anakart arıza yapar.
Zaten servise gitti geldi sorun yokmuş. Anakart sağlam.zaten tüm parçaları değiştirmişler anakart için de servis talebinde bulunun.
Bilgisayar toplama ama parcalar ayni magazadan.o vakit sorunun olduğu yer psu
bilgisayarı toplamamı aldınız aynı yerden mi tüm parçalar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.