Yeni toplanmış sistemde sürücüler nasıl güncellenir?

Purgatory

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance LPX 8x2 3600mHz CL16
SSD veya HDD modeli
Silicon Power UD70 2TB
Ekran kartı
MSI RX6800XT
Anakart
MSI MAG B550 Tomahawk
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce oyun bilgisayarı topladım, ancak son zamanlarda bilgisayarımda almam gereken performansı yakalayamadığımı fark ettim (Benchmark videolarıyla kıyasladığım zaman). Güncellediğim tek driver "AMD Adrenalin" oldu ve güncellemem gereken başka hangi driverlar var ve nasıl güncelleyebilirim bilmiyorum. İnternette araştırma yaptığım zaman birçok güncelleme mevcut ancak ben gerekli olanları yapmak istediğim için konu açıyorum. Sistemim;

-MSI RX6800XT GAMING X TRIO (AMD GPU)
-RYZEN 5 5600X (AMD CPU)
-MSI MAG B550 TOMAHAWK (ANAKART)
-SILICON POWER UD70 2TB (SSD)

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin sitesinden bunu indirin. Ekran kartı ve chipseti otomatik yükler.
Geriye kalan şeylerinde sürücü kimliği'ni ayrı bir konuda paylaşın. Yardımcı olalım.

PCdeki donanımın markalarına göre sitesine girip güncelleyebilirsin.
Misal, MSİ sitesine girip anakartın için yazılımları programları sürücüleri vb indirip güncelleyebilirsin.

AMD'nin sitesinden bunu indirin. Ekran kartı ve chipseti otomatik yükler.
Geriye kalan şeylerinde sürücü kimliği'ni ayrı bir konuda paylaşın. Yardımcı olalım.
AMD Adrenaline yüklü hocam, geri kalanlardan kastınız ne tam olarak anlamadım.

PCdeki donanımın markalarına göre sitesine girip güncelleyebilirsin.
Misal, MSİ sitesine girip anakartın için yazılımları programları sürücüleri vb indirip güncelleyebilirsin.
Mesela anakart ile ilgili bir güncelleme yapmıştım hatırladığım kadarıyla ancak internette SSD güncellemesi diye birşey okudum, SSD'yi de güncellemeli miyim?

Markasına göre SSD yazılımı var. Onu indirirsen zaten kendisi güncelliyor ya da güncelleme için uyarı veriyor. SSD sürücü güncellemesi değildir. Markanın kendi yazılımıdır. SSD sağlığını, performansını ve ayarlarını artı ne kadar kullanıldığını vb gösteriyor.

Bu tür donanımlar -tak çalıştır- donanımlarıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı