Yeni Üyeler İçin Korsana Destek Verilmemeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma. Ya herkese izin verilecek, ya da tamamen yeniden korsan oyunla ilgili konular açılmayacak. Buna ayrımcılık denir. Ne kadar ilk konusu olursa da olsun, gitsin orijinal alsın. Nasıl alacağı umurumda değil.

Maddi durumum olsa korsan indirmem. Eminim sizin de maddi durmunuz olmasa korsan indirirdiniz.

Çok saçma. Ya herkese izin verilecek, ya da tamamen yeniden korsan oyunla ilgili konular açılmayacak. Buna ayrımcılık denir. Ne kadar ilk konusu olursa da olsun, gitsin orijinal alsın. Nasıl alacağı umurumda değil.

DLL ile ilgili hatalara yardım edilebiliyor çünkü aynı sorunu orijinal oyunda da yaşayabiliyorsun. Bence bunda bir sorun yok.

@mahmutadam lisedeyken aldığım harçlık 3₺ idi, ve sabahtan akşam 6'ya kadar okulda kalıyordum. Ona rağmen paramı biriktirip oynamak istediğim oyunları satın alıyordum. Seninle bir problemim yok, bu anlayışla ilgili problemim var. Eğer paran yoksa sigara içmez, alkol kullanmazsın. Bunun gibi.

O konuda konu sahibinin bize ayar çekmesi ayrı konu.

İnternet kafeye falan gidip hesap açıp çatur çutur korsan oyununa desteğini alır o zaman??
Üyenin ilk konusu diye. Yeni üye olsan sana da verilirdi destek.
Yeni üyeye ayrıcalık oluyor. Ayrımcılık yapılmış oluyor ama.

Yeni üyenin ilk konusu olması farketmeksizin "destek yok" sözünün arkasında durulmalı, hiçbir koşulda istisna uygulanmamalıdır. Yapılabilecek en iyi uygulama bence yeni üyenin ilk konusu korsan oyun ile alakalıysa mesela ceza almaz, sadece sözlü uyarılır ve konusu öyle kilitlenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı