Yeni Windows 10 Güncellemesi Sorunlu Çıktı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows’un yeni güncellemesi bazı kullanıcıların masaüstüne ulaşmasını engelliyor. Windows güncellemelerinin yayınlanmasının ardından bazen önemli bir hata ortaya çıkabiliyor. Bu hatalar da genellikle kısa sürede yayınlanan güncellemelerle kapatılıyor. 1803 güncellemesini yayınlamadan önce karşılaşılan hatalar sebebiyle birkaç kez erteleyen Microsoft, buna rağmen bazı sorunların önüne geçemedi. Ortaya çıkan yeni hatada Windows güncellemesinin olması gerektiği gibi, düzgün bir […]

Devamı: Yeni Windows 10 Güncellemesi Sorunlu Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hala aklım almıyor, koskoca, kaç yıllık Microsoft bu tip hataları nasıl ekarte edemiyor? Windows XP, Vista, 7 zamanı Service Packler gelirdi, yüklerdik, sorunsuz devam ederdik kullanıma. 8, 8.1 ve 10'da bu işler resmen yılan hikayesine döndü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bu yüzden laboratuvar sistemlerinde hala XP kullanıyoruz. Microsoft ona güncelleme yayınlamayı bıraktığı gün en stabil işletim sistemi oldu :D

Windows 10 Roll Stuck hatasını aldım güncellemeden sonra. Cidden sorunlu.
Windows’un yeni güncellemesi bazı kullanıcıların masaüstüne ulaşmasını engelliyor. Windows güncellemelerinin yayınlanmasının ardından bazen önemli bir hata ortaya çıkabiliyor. Bu hatalar da genellikle kısa sürede yayınlanan güncellemelerle kapatılıyor. 1803 güncellemesini yayınlamadan önce karşılaşılan hatalar sebebiyle birkaç kez erteleyen Microsoft, buna rağmen bazı sorunların önüne geçemedi. Ortaya çıkan yeni hatada Windows güncellemesinin olması gerektiği gibi, düzgün bir […]

Devamı: Yeni Windows 10 Güncellemesi Sorunlu Çıktı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bende de oldu bu sorun veya ben sorunumu buna benzettim. Güncelleme yaptım fakat masaüstü simsiyah bir şey gözükmüyor. Sadece altta görev çubuğu var. Sağ tık yapıyorum masaüstünü göster diyorum ve düzeliyor. :D

Bende elektrik gitti sorun o yüzden zaten bilgisayar otomatik onarımda kaldı yani. Ayrıca şans bu tamamen güncellemeden sağ çıktı diye bilgisayarın bu kadar şiddetli bir şekilde sanki kullanmayı bilmiyoruz gibi ego yapman saçma. Bir gün senin elinde de kalır bilgisayarın haberin olmaz.
Bende neden yok sorun sizde var? Her güncellemesini yaptım bir sıkıntı yaşamadım siz yapmasını bilmiyorsunuz. Başka bilgisayarlara da kurdum Windows 10 en son sürümleri hiç sorun olmadı eski yeni fark etmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı