3. Parti yazılım önermeyin. Çoğu sürücüyü yanlış kuruyorlar.Driver Pack kullanın. Gerekli tüm sürücüleri kurar.
Ekran kartı, yonga seti vb. sürücüleri modellerinden bulabilirsiniz. Anakart üzerindeki donanımların sürücüleri de anakartın sayfasında vardır.Merhaba, aşağıda belirttiğim sistemi yeni aldım sadece ekran sürücüsünü kurdum çok anlayan birisi değilim hangi sürücüleri indirmem lazım?
AMD Ryzen 5 5500.
RTX 3050 8 GB.
ASUS A320-M cr2.0
Sasmsung Odyssey G3.
Merhaba, aşağıda belirttiğim sistemi yeni aldım sadece ekran sürücüsünü kurdum çok anlayan birisi değilim hangi sürücüleri indirmem lazım?
AMD Ryzen 5 5500.
RTX 3050 8 GB.
ASUS A320-M cr2.0
Sasmsung Odyssey g3.
Wi-Fi, chipset ve BIOS.
Windows zaten kritik olan sürücüleri otomatik olarak yükler/günceller. bunun dışında kendiniz manuel olarak ses, yonga seti gibi sürücüleri kurabilirsiniz veya güncel değilse güncelleyebilirsiniz.
3. Parti yazılım önermeyin. Çoğu sürücüyü yanlış kuruyorlar.Driver Pack kullanın. Gerekli tüm sürücüleri kurar.
Ekran kartı, yonga seti vb. sürücüleri modellerinden bulabilirsiniz. Anakart üzerindeki donanımların sürücüleri de anakartın sayfasında vardır.Merhaba, aşağıda belirttiğim sistemi yeni aldım sadece ekran sürücüsünü kurdum çok anlayan birisi değilim hangi sürücüleri indirmem lazım?
AMD Ryzen 5 5500.
RTX 3050 8 GB.
ASUS A320-M cr2.0
Sasmsung Odyssey G3.
Kendi sitelerinden indirin.Peki, hangi sürücüleri nereden indirmeliyim? Belirttiğim gibi çok anlamıyorum.
Zaten aldığımda Windows kurulu olarak geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.