Yeni yapılan binada Türk Telekomun internet getirmesi ne kadar sürer?

aspcet576

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. ben evimi kentsel dönüşüme soktum.

Evimde eskiden VDSL 100 Mbps internet kullanıyordum. Şimdi ise eve geri taşındığımda altyapımım olmadığını söylediler altyapı başvurusu yaptım sonra iptal edip altyapı varmış VDSL alabilirsiniz altyapı başvurum fiber olmasına rağmen dediler. VDSL bağlamaları 2 hafta sürdü geldiklerinde port yok dediler ve altyapımı tekrar kapattılar. Sonra ise genel müdürlüğe tekrar gittim ve portun olduğunu ama çok düşük bir hız alabileceğimi söylediler ve bende almadım tekrardan altyapı başvurusu oluşturdum. Arka sokağımdan fiber geçiyor üst sokağımdan da buraya fotoğrafları eklerim tip 7 saha kabini yazıyor eve bayağı yakın. Şu an magnet kullanıyorum 300GB hızı yetmez diye gelen ekip santrale yakın olduğumuzu arka sokakda fiber olduğunu 5 kişi başvurursa 6 ayda geleceğin söyledi. 4 kişi bulurum sizlere sormak istediğim soru ise evim müstakil buradaki diğer evlerin hepsi öyle 2. evime de başvuru oluştursam fiber döşenirken iptal edebilir miyim? Magnet telefonda 70 görüyordu ama cidden kötü sınırsız 15 Mbps'ye geçmeyi düşünüyorum ya da bu süreç ne kadar sürer? Ona göre Superbox kullanan varsa ona geçeceğim o taahhütlü o yüzden geçmedim o burada 100 çekiyor. Son olarak bu süreçte eskisi gibi yazabileceğim Yusuf Kıraç vb. gibi kişiler varsa ya da sürece yardım edebilecek şeyler yazarsanız sevinirim genel müdürlükteki kadın dilekçenin işe yaramayacağını valilikte dilekçe ya da CİMER fark etmez ikisinde de aynı şeyi yapıyoruz dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı