Yeni yıla 1 gün kaldı

641429

Decipat
Evet, yeni yıla toplam 1 gün kaldı ne düşünüyorsunuz? Ben açıkçası daha geçenlerde 2023'e yeni girdik sanıyorum. Zaman hızlı geçiyor, çocukluk anılarını büyüdüğümüzde anlıyoruz. Bazen iyi hissettiğimiz, bazen ise kötü hissettiğimiz oluyor. Hatalarımız oluyor, bazıları büyük bazıları küçük hepsiyle teker teker idare etmeye çalışıyoruz. Kendimizi günü gününden yeyip bitirdiğimiz günler oluyor. Bazen gelecek kaygılarımız oluyor, bazen hayatı sorguluyoruz.

Tüm bunların geride kalması şartıyla yeni yılın, herkese mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl olmasını arzuluyorum.

2024'te çok şey öğrendim ve açıkçası yaşadığım şeylerden dolayı da çok ders çıkardım. Bazen yaptığım şeylerden dolayı üzülüyordum veya pişman oluyordum ama hepsi geride kaldı. Umarım 2025 hepimiz için güzel bir yıl olur.

Çoğu anlamda kötü hissediyorum çünkü satan kişiler olsun arkamdan iş çevirenler olsun vs. zaten her zaman büyüyoruz bu da gelecek kaygılarının daha da yalaştığını ifade ediyor. Yeni yıldada böyle olacak diye bir düşüncem var.

Çoğu anlamda kötü hissediyorum çünkü satan kişiler olsun arkamdan iş çevirenler olsun vs. zaten her zaman büyüyoruz bu da gelecek kaygılarının daha da yalaştığını ifade ediyor. Yeni yıldada böyle olacak diye bir düşüncem var.

Hocam bende çok yaşadım bu tür durumları. Fakat benim için bir ders, bir tecrübe oldu. Hayatta acı olmadan yaşayamayız. O yüzden üzüldüğümüz veya pişman olduğumuz şeylerden ders çıkarıp geleceğe odaklanmalıyız. Gelecek geçmişle şekillenir

Hocam bende çok yaşadım bu tür durumları. Fakat benim için bir ders, bir tecrübe oldu. Hayatta acı olmadan yaşayamayız. O yüzden üzüldüğümüz veya pişman olduğumuz şeylerden ders çıkarıp geleceğe odaklanmalıyız. Gelecek geçmişle şekillenir.

Ama hocam şimdi çoğu güvendiğim o kadar zaman geçirdiğim kişiler sattılar bir tanesi ise masa tenisi topunu yanlışlıkla patlattığım için yani ben en güvendiğim dostuma bile güvenemeyeck miyim diye bir şüphe uyandırmıyor değil.

Yaşadığımız şeyler bizlere ders olur arkadaşında dediği gibi. Esas bundan ders çıkarmalı ve birdaha aynı şeyi tekrarlamamalıyız. Hayatta kimseyi önemsememek lazım, kendileri nedir ki bizleri yargılıyorlar? Çoğu kendi geçmişini unutup insanları yargılarlar. Bu yüzden önemsemeyin hayatınıza bakın. İyi bir gelecek yaşamak istiyorsanız geçmişinizi geleceğinize dahil etmeyeceksiniz.

Ama hocam şimdi çoğu güvendiğim o kadar zaman geçirdiğim kişiler sattılar bir tanesi ise masa tenisi topunu yanlışlıkla patlattığım için yani ben en güvendiğim dostuma bile güvenemeyeck miyim diye bir şüphe uyandırmıyor değil.

Bir insanı tanımak için onu iyice süzmek lazım. Nasıl birisi olduğuna bakmak lazım, kişiliğine bakmak lazım. Her insanla arkadaş olunmaz. Seni anlayan, değer veren insanlarla tanışman lazım. Senin yanında duran aynı şekilde sende onun yanında durabileceğin birisi mutlaka çıkar. O yüzden bu şeye üzülme ve bu da sana ders olsun.

Bir insanı tanımak için onu iyice süzmek lazım. Nasıl birisi olduğuna bakmak lazım, kişiliğine bakmak lazım. Her insanla arkadaş olunmaz. Seni anlayan, değer veren insanlarla tanışman lazım. Senin yanında duran aynı şekilde sende onun yanında durabileceğin birisi mutlaka çıkar. O yüzden bu şeye üzülme ve bu da sana ders olsun.

Tavsiye için teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı