Yeni yıla Tv programları izleyerek girmek

Neden böyle bir düşünceye kapıldınız? Acınacak ne var bunda? 2019'a girince hayatınızın diğer günlerinden farklı ne olmasını bekliyordunuz? Hayatınızı monotonluk ve sıradanlıktan kurtarın. Her gün size en güzel gün olarak gelecektir. Bir kedi sahiplenin, size dostluk etsin. Kitap okuyun, bilim yapın inanın bana zevk alacağınız çok şey olacaktır. 18 yaşındayım ama iyi kötü her duyguyu tattım sanırım. Ve zevk aldığınız şeyleri yapınca hayat o kadar güzel geliyor ki insana! Ve mutluluk bence aranması gereken bir şey değil. O sizi bulacaktır.
Kesinlikle katılıyorum. Bazen böyle duygulara kapılabilirsiniz normal. Arkadaşınız yoksa gerçekten iyi arkadaşlar edinmeye çalışabilirsiniz. Bir de arkadaşların dediği gibi şu an kanser vb. hastalıklardan dolayı hastahane yataklarında yeni yıla girenler var. Hem yeni yıl dediğin nedir ki dostum :) Miladi takvimin 2018'den sonra gelen yıldır, sayıdır. Şu gezegende toz zerresi kadar büyüklüğümüz yok. Hayatın tadını çıkarın. Ayarında "Carpe diem" yani :)
 
Aslında son saniyeye kadar her şey güzeldi, klasik çerezler alınmıştı babamla birlikteydim evet sadece babam. Güldür güldür show'u izlerken bir anda 10'dan geriye doğru saymaya başladı havai fişek seslerinide duymaya başladım o anda tek düşündüğüm benimle birlikte bu sesleri duyan diğer insanlar sevgilileriyle, arkadaşlarıyla güzel şeyler yaşıyor ama ben önceden kaydedilmiş bir TV programını izliyorum, bazen kendime diyorum ki dostum cidden acınacak haldesin.
Bunu dert edindiysen gerçekten acınacak haldesin dostum. Umarım önümüzdeki yıla hayal ettiğin gibi girersin.
 
Arkadaşlar demiş bilgisayar oynarım falan diye. Adamlar ne güzel CS:GO, Fortnite vb. oyunlar oynasın. Bizde 1GB ramlı bilgisayarda internete bağlanmama sorununu çözmeye çalışalım. Sizin iyi bilgisayarlar var. Benim benimle yaşıt bilgisayarım var. 2002 model kasa. Bundan ne bekliyon. Bayramda yeğenim gelip "Ne yaptın bilgisayar abi" diyip kasayı öpüyor. Keşke sizinkisi gibi bilgisayar olsada oynasam. Yok işte ne yapacaksın.
 
Dostum 27 yaşındayım ve her yılım seninki gibi geçiyor ve 100 insan varsa İnan sadece 10-15 kişisi öyle filmlerdeki gibi giriyor yeni yıla 85-90 kişilik kısımda sen ben gibileri var ben askerde girdim hemde askerliğim bitmiş evime gitmiş olacakken 8 gün hizmet cezası aldım yapıyorum dert etme bence ailen yanında bundan ötesi yok. Boşver gitsin herseye takarsan mutlu olamazsın.
 
Arkadaşlar arkadaşın derdi büyük küçük farketmez, sizin için önemli önemsiz veya kafaya takılıp takılmayacak olduğu da önemli değil bu yüzden kendinizden örnekler yerine arkadaşı teselli edecek, en azından bozulmuş keyfini yerine getirecek şeyler söyleseniz daha iyi olmaz mı?

Yeni yıla nerde nasıl girdiğinden çok bu yıl ne yapacağın önemli dostum. Dünden bir farkı olmayan sıradan bir gün. Seni anlıyorum özeniyorsun ortamın, arkadaşların, eğlencen olsun istiyorsun. O zaman bu sene özel günlerinde veya herhangi bir gün çağırabileceğin, eğlenebileceğin ve monotonluktan kurtarabilecek arkadaşlar edin? Bol bol oku, öğren, yeni hobiler, ilgi alanları edin ve yalnızlıktan sıkılmak yerine bunu değerlendir. Kendini geliştir, böylece başkalarının sana ihtiyacı olsun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı