Yeni yilda 3D Yazicilara zam gelir mi?

Evet simdi gordum, sitede on siparis Subat sonuna kadar aralik vermis adamlar. Bu teslim edilmesi Subat'a kadar uzayabilir mi demek oluyor?
Metatech'ten P1S aldım. Yurtdışından sipariş üzerine getiriyorlar. Ben aldığımda orada yazan son tarihten birkaç gün sonra elime ulaştı. Orada yazan tarih aralığında Türkiyeye gelmiş ve gümrük işlemlerini beklemişti.

Peki baska site oneriniz var mi? Sizce metatechtr'den mi alayim? Taksit bir tek bu site yapiyor diye biliyorum.
Taksit konusunu bilmiyorum ancak diger sitelerde de Subat sonuna atiyorlar zamani. Direkt Genix (Robo90, Filamentmarketim gibi sitelerin dagitimcisi) ile gorustugumde teslimatlarin Subat sonu olacagini soylediler. O yuzden Metatech uzerinden almaniz vade farksiz taksit acisindan da iyi olacaktir.

Vade farksız taksit yapan tek yer orası. Beklemek istemezsen Porima Robolink gibi sitelerden alabilirsin. Herbirinde farklı vade farkları oluyor. 6 taksit için ortalama 3-4 bin tl vade farkı olacaktır.
Taksit konusunu bilmiyorum ancak diger sitelerde de Subat sonuna atiyorlar zamani. Direkt Genix (Robo90, Filamentmarketim gibi sitelerin dagitimcisi) ile gorustugumde teslimatlarin Subat sonu olacagini soylediler. O yuzden Metatech uzerinden almaniz vade farksiz taksit acisindan da iyi olacaktir.
Tesekkur ederim metatechden alacagim muhtemelen.

Not: 2k zam gelmis daha alamadan :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı