Yeni Yıldan Beklentiniz

Ben tanrıdan bugüne kadar ne beklediysem elimi boş çıkardı. O yüzden her zaman kendim çalışıp kazanmaya odaklandım. Ruhani varlıklardan -ki var olup olmadıkları konusunda da tartışmalar sürerken- bir şey beklemem.

Yeni yıldan kendi adıma çok güzel beklentilerim var. Ama ülke için pek umutlu değilim. Bugüne kadar her yeni yılda beni hiç şaşırtmayarak geriye gitmeyi başarıyor...
Aslında bu istemeyi bilmek veya hak etmekle ilgili.

Yabancılar başarılı zira çalışıyorlar. Disiplinleri var. E, çalışana da hak ettiğinin karşılığı var. Biz ise sadece istiyoruz. Çalışmıyoruz, istiyoruz.

Yeni yıldan beklentim ise Kafa Ayarı ve AMD nin yükselişi. :D

Hayallerimizin gerçekleşmesini beklemek bayağı abartı olur ancak, yeni yılda olabilecek en iyi beklenti var olan hayallerimize olan umudumuzu kaybetmemek.

Yeni yılda hayaller, beklentiler ve umudunuzun bitmemesi hatta gerçekleşmesi dileğiyle dostlar.

TEOG 2 'den 700 puan almayı. Bu yüzden günde 400 soru çözüyorum.

ForAnAngeL Babamın hayali de o. Kendisi Artvin'de çalışıyor :( Ama şu an bizimle.
400o_O soru vay be ! Harbiden helal olsun. Ama çalışıp da yapamassan sıkma canını. Ben 200 soru çözmüştüm geçen babam hatıra fotoğrafı çekti. Önerim sorudan çok deneme çözmen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı