Yeni yüklenen Windows 7 Kasıyor

O bilgisayara Windows 10 Home iyi gider bence. Peki ekran kartından sonra mı oldu bu kasma? Eğer öyleyse DDU ile silip ekran kartı sürücüsünü tekrar yükleyin.
Evet Acerin kendi sitesinden bilgisayarımın modelini yazıp sürücüler bölümünden ayrı yeten VGA diye bir sürücü daha yükledim 2 tane oldu ve sonra kasmalar başladı

O bilgisayara Windows 10 Home iyi gider bence. Peki ekran kartından sonra mı oldu bu kasma? Eğer öyleyse DDU ile silip ekran kartı sürücüsünü tekrar yükleyin.
@Ekremcik O zaman dediğimi yapın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silin. Ayrıca Acer'in sitesinden değil ekran kartının sitesinden indirin. Ekran kartınız nedir? AMD, Nvidia, Intel? Tam modeli nedir? (Ör: RX 570, GTX 970 vb.)
AMD radeon HD 6310

1564681081191.png

@FearlyGhost burada neye tıklamam lazım bu arada benim grafik işlemci olduğu için e serisinden 350 yi bula bildim

@Ekremcik Ortakların tekliflerini göster seçeneğinin tikini kaldırın ve en altta "Windows" bir aygıt için diye bir seçenek var onunda tikini kaldırın. Ayrıca AMD Audio Bus'ı Sil seçeneğini tik ile işaretleyin. Onun dışında başka bir şeye dokunmanıza gerek yok.

@Ekremcik Ortakların tekliflerini göster seçeneğinin tikini kaldırın ve en altta "Windows" bir aygıt için diye bir seçenek var onunda tikini kaldırın. Ayrıca AMD Audio Bus'ı Sil seçeneğini tik ile işaretleyin. Onun dışında başka bir şeye dokunmanıza gerek yok.
Çok teşekkür ederim yaptım ve artık rahat bir şekilde oyunumu oynayabiliyorum çok sağol

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı