Yeniden başlatınca bilgisayar açık kalıyor

kahraman41

Hectopat
Yer
Kocaeli İzmit
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlarım abilerim kardeşlerim. Uzun zamandır windows güncellemelerini yapmıyordum ve 28 tane biriken güncellemeyi sorunsuz yükledim. Fakat birşey farkettim. Başlat kısmından yeniden başlat yaptığım zaman bilgisayar sorunsuz bir şekilde kapanıyor daha sonra kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Power tuşuna basılı tutup kapatıp tekrar açarsam açılıyor. Sizce sorun ne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatırken Komut (cmd)'den;
Kod:
/shutdown /s /t 0
Değerlerini deneyerek kapatmayı dener misiniz ?

Kapatırken bu kodla kapatmayı deneyin öncelikle, kapanmada sıkıntı olup olmadığına bakmak lazım.

Yazılımsal sıkıntınız var büyük ihtimalle aynı sorunu ben de yaşadım çünkü Sistem Geri Yüklemeden başka kurtaramadım. :kararsız:

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, güncellemeleri yüklemeden önce böyle bir sıkıntı yoktu. Acaba bayağı bir güncelleme biriktiği için olabilir mi ?

Aynı şekilde dediğim gibi toplu güncelleme geldikten sonra oldu benimkisi de. Ne yaptıysam işe yaramadı. Power'dan kapatmak zorunda kalıyordum maalesef çözümü geri yüklemeyle buldum. Tabi ben bunları W8 de yaşadım sizin sisteminiz nedir ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı