Çözüldü Yeniden Windows kurduktan sonra uygulamalar kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

742795

Decipat
Bazı problemlerden dolayı yeniden Windows kurmak zorunda kaldım. Bütün dosyalarım yerinde hiçbiri silinmedi, ancak ne masaüstünde ne arama çubuğundan uygulamaları açabiliyorum, gözükmüyorlar. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Halledebildiğinize sevindim. Bu yöntemle mi hallettiniz? Yani elle teker teker mi dosyaları aldınız?

Hocam windows.old dosyasına girdim. Orada 4 klasör vardı, Windows olan dışında hepsini kesip yeni Windows'a yapıştırdım. Ortalama 20 dakika sürdü. Bir problem olmadı.
Windows.old klasöründedir. Silmek mi istiyorsunuz?

1. Disk Temizlemeye girin.
  2. Daha sonra C: diskinizi seçin.
  3. En sonunda Windows'un önceki sürümlerinin dosyasını seçip onaylaya basın.
Dikkat! Bu işlem eski Windows sürümünüze ait dosyaları siler. Önemli dosyaların silinmesi halinde sorumlusu ben değilim.

Windows.old klasöründedir. Silmek mi istiyorsunuz?

1. Disk Temizlemeye girin.
  2. Daha sonra C: Diskinizi seçin.
  3. En sonunda Windows'un önceki sürümlerinin dosyasını seçip onaylaya basın.
Dikkat! Bu işlem eski Windows sürümünüze ait dosyaları siler. Önemli dosyaların silinmesi halinde sorumlusu ben değilim.

Silmek istemiyorum, kullanmak istiyorum.

Silmek istemiyorum, kullanmak istiyorum.
Burada bir rehber var. Muhtemelen doğrudur. Çünkü ben de bu rehberi kullanarak dosyalarımı almıştım.

@742795 Yapabildiniz mi?

Son düzenleme:
Burada bir rehber var. Muhtemelen doğrudur. Çünkü ben de bu rehberi kullanarak dosyalarımı almıştım.

@742795 Yapabildiniz mi?

Uğraşıyorumda olacak gibi değil

Hallettim hocam.

Son düzenleme:

Hallettim hocam.
Halledebildiğinize sevindim. Bu yöntemle mi hallettiniz? Yani elle teker teker mi dosyaları aldınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı