Yenilenmiş 6S vs 7

Yenilenmiş telefonlar Devlet izni ile satılabiliyor. İHA'le ile bunu alan 3 tane firma var. Diğerleri 2. el ürün satıyorlar.
“Yenileme Merkezleri ve Yenileme Yetki Belgeleri” alan 3 firma şunlar:

• GARANTİLİ TEKNOLOJİ İLETİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
  • EasyCep BİLİŞİM VE TİCARET A. Ş.
  • HB BİLİŞİM SERVİS HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT İÇ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

Yenilenmiş 6S 1800TL 7 2500 TL.
En fazla 2 sene kadar kullanacağım.
Aradaki 700 TL farka değer mi?
Android önermeyin küçük bir telefon istiyorum ve Android tarafında küçük telefon kalmadı, zaten artık Android kullanmak istemiyorum.
Oyun oynamıyorum kameradan da çok bir şey beklemiyorum fotoğraf makinem var zaten. 0 batarya ile bir günü çıkarırlar mı?

7'ler biraz küçük gibi 6S Plus kullanıyorum aşırı memnunum öneririm.

Yenilenmiş 6S 1800TL 7 2500 TL.
En fazla 2 sene kadar kullanacağım.
Aradaki 700 TL farka değer mi?
Android önermeyin küçük bir telefon istiyorum ve Android tarafında küçük telefon kalmadı, zaten artık Android kullanmak istemiyorum.
Oyun oynamıyorum kameradan da çok bir şey beklemiyorum fotoğraf makinem var zaten. 0 batarya ile bir günü çıkarırlar mı?

Hocam Android önermeyin yazmışınız fakat Android tarafında hem ekranı küçük hem iPhone 6S ve iPhone 7'den daha güçlü bir cihaz Xiaomi Mi 6 ceramic 128GB/6 RAM. Bence bir düşünün fiyatında 1200-2000 arası değişiyor F/P cihazı.
iPhone 7 256 GB vs Xiaomi Mi 6 ceramic 128GB/6 RAM karşılaştırması:

Son düzenleme:
Android tarafında 2500 300 TL civarında 0 ve yenilenmiş olarak ne alabilirim peki?
6s 0 batarya ile kaç saat ekran açık süresi verir ve bir günü çıkarır mı?

Android tarafında 2500 300 TL civarında 0 ve yenilenmiş olarak ne alabilirim peki?
6S 0 batarya ile kaç saat ekran açık süresi verir ve bir günü çıkarır mı?

POCO X3 Pro 128 GB /8GB RAM 2900 TL. Dayıma aldık sorun çıkmadı internetten araştırabilirsin telefonlar yurt dışından gelip Türkiye'de satılıyor IMEI kaydı yapılıyor gönlün rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı