Yenilenmiş Apple iPhone SE 2020 64GB Alınır mı?

mamiyt78

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, easycepde iphone se 2020 7.739,00 TL ye satılmakta sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nedir. Sadece öneri hakkında yazılırsa çok sevinirim farklı cihaz veya üstünü alabilecek olsam bu fiyatlarda aramam teşekkürler şimdiden.

Uygun gibi geldi. Zaten büyük paralara telefon alacaksınız iPhone almaya özen gösterin. Stabilite, performans ve uzun pil ömrü ile kalite konuşur.

Yenilenmiş adı altında satılan telefonlardan uzak durunuz. Yenilenmiş telefonların orijinal parçaları değiştirilmiş olmakla yenilenen parçaların orijinal olup olmadığı bilinmemektedir. Çoğunlukla muadil ve kalitesiz ürün kullanıldığını duyuyoruz.​

O fiyatlara x bulabilirsin, yenilenmiş telefon tavsiye etmiyorum genellikle sorunlu ve fiyatından pahalıya satılıyor

Merhaba, EasyCep'de iPhone SE 2020 7.739, 00 TL'ye satılmakta sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nedir? Sadece öneri hakkında yazılırsa çok sevinirim farklı cihaz veya üstünü alabilecek olsam bu fiyatlarda aramam teşekkürler şimdiden.

Ürünü kendim kullanıyorum memnunum tek sıkıntı şarj küçük boyutlardan kaynaklı işlemcisi iPhone 11 ailesinden almakta EasyCep'ten almak mantıklı mı sorusuna gelirsek ikinci ele güvenmiyorsan olabilir tercihim ikinci el cihazlardan olurdu sebebi açılmamış bir cihaz olacak Apple garantili olacak bulunursa böyle bir cihaz.

Yen8lenmiş iPhone 7 aldım EasyCep'den ama benimki iPhone 7 olduğu için günümüz içineski kaldı doğrusu bir de iOS sevmedim ama cihazın her aksami calisiyordu ama pili orijinal değildi ki orijinal olmasını zaten beklemiyordum ama SE2020 alınır bence.

Yen8lenmiş iPhone 7 aldım EasyCep'den ama benimki iPhone 7 olduğu için günümüz içineski kaldı doğrusu bir de iOS sevmedim ama cihazın her aksami calisiyordu ama pili orijinal değildi ki orijinal olmasını zaten beklemiyordum ama SE2020 alınır bence.

Şu an bunu da yenilenmiş S10E'den yazıyorum gayet iyi cihaz ama pili öldü bır sorunu da yok.

Merhaba, EasyCep'de iPhone SE 2020 7.739, 00 TL'ye satılmakta sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nedir? Sadece öneri hakkında yazılırsa çok sevinirim farklı cihaz veya üstünü alabilecek olsam bu fiyatlarda aramam teşekkürler şimdiden.

EasyCep bazı yerlerde dükkanları mevcut isterseniz oraya gidip bir göz atınız.

Merhabalar, easycepde iphone se 2020 7.739,00 TL ye satılmakta sizce alınır mı? Tavsiyeleriniz nedir. Sadece öneri hakkında yazılırsa çok sevinirim farklı cihaz veya üstünü alabilecek olsam bu fiyatlarda aramam teşekkürler şimdiden.
Easycep pişmanlıktır. Eğer alırsan kameraya dikkat et, tamamen beyaz zeminde en az 2 tane leke görürsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı