Yenilenmiş iPhone 11 alınır mı?

Bütçe
min 13.000 max 16.000
Yenilenmiş almayın.
2.el iPhone 11 veya iPhone 12 cihazlarını çok uygun fiyatlara pazarlıkla bulabilirsiniz.
9 bine iPhone 11 almışlıgım var. 14 bine iPhone 12 almışlığım var.

2. elde temizini 13-14'e al oyun oynamıyorsan uni 3-4'e kadar götürür. Hala iPhone 7 kullanan insanlar var. Sırf güncelleme desteği kesildi diye uygulama yüklenemeyecek diye bir şey yok 6S'e bile hala neredeyse bütün uygulamalar yükleniyor. Kasma konusunda XS'de bile kasma olmuyordu 11'de nasıl oluyor? Ben şahsen çok abartıldığını düşünüyorum bana göre uygulama yüklenebildiği sürece güvenlik güncellemeleri önemli değil. X bile halen alınabilir 8 Plus'lar telefoncularda 11-12 bine satılırken X sarı sitede 7'ye bulunabiliyor.
12 mini bakabilirsiniz düz 12'ye göre daha uygun oluyor. Bugün telefoncuda gördüm 64 GB product red modeli 13500'di. Elim küçük olduğu için çok rahat ediyorum 2 güne alacağım eğer hala almamış olursanız sorularınızı cevaplayabilirim.

S21FE tamam güzel telefon kabul ediyorum ama dısı cok kaba kamerası özellikle ama bakacağım.
Dışı kaba değil ki, kamerası iPhone 12'den daha iyi. Bu arada alacaksanız 2. nesil alın.

Yenilenmiş cihazlar, ne olduğu belli olmayan parçalardan yenilendiği için bozulma ihtimali daha yüksek, kumar gibi. Riske almayın.

Kusura bakmayın yeni dönüs yapıyorum ban yemistimde simdi söyle benim telefonla cok isim yok sadece kamera önemli bir de 2 3 Instagram'da takılırım en fazla onun dısında kullanmıyorum yenilenmis sizin dediğiniz gibi sıkıntı olabilir 2.el belki ama onun yerine Samsung A55 almak daha mantıklı gibi iPhone istememim tek sebebi adı yani onun dısında kamera az çok önemli olan diyatı şu an param yok seneye stajdan kazanacım paraın bir kısmı ile ama telefona da 30 40 harcamak istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı